Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Coach voor moeders, Familieopsteller

Jij bent een toegewijde, betrokken moeder die zich wil ontwikkelen in bewust ouderschap. Je ziet gedrag bij jouw kind dat je raakt. Je wilt onderzoeken wat er onder het gedrag van je kind ligt, zodat je hem of haar kunt geven wat nodig is. Door naar jezelf te kijken, naar onbewuste (familie) patronen en naar naar de invloed van je eigen opvoeding kom je tot inzichten. Je vergroot het vertrouwen in jezelf en leert anders kijken naar het gedrag van je kind.

Wees zelf de verandering die je wilt zien bij je kind. Wanneer er iets verandert in jou, werkt dit automatisch door naar je kind. 

Jouw identiteit als moeder en als vrouw wordt duidelijker. Je ontwikkelt een bewuste aanpak waardoor er meer rust, verbinding en harmonie is binnen jouw gezin. 

To shine your brightest light is to be who you truly are. Be your Origin.