Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Cognitief Gedragstherapeut

Kinderen volgen ons voorbeeld. Geef ze iets moois om na te doen!

Er is iets met je kind dat je raakt, waar jij last van hebt. Laat je kind storend gedrag zien? Of is je kind langdurig of vaak ziek? Jij wil niets liever dan dat je kind goed geholpen wordt en hebt misschien al van alles geprobeerd. Ontdek dat jij de belangrijkste factor bent die je kind kan helpen bij wat er speelt. Met de PresentChild® Methode help ik jou als ouder te begrijpen wat er achter de emoties en het gedrag van je kind schuilgaat én breng ik je naar de oplossing. Ik zoom niet in op het kind, maar gebruik het gedrag, emoties of lichamelijke klacht van je kind als ingang naar een patroon dat in jou als ouder is ontstaan en wat je nu juist tegenwerkt. Door dat aan te pakken, sta je als ouder steviger en gelukkiger in het leven. Je kind kan weer gewoon kind zijn en jullie verbinding zal sterker zijn dan ervoor. Jij doet het werk en je kind wordt niet belast met een traject.

Ouder worden is een kans om jezelf opnieuw te ontdekken

Ik ben Daniëlle Vinkx (1976) en sinds april 2018 moeder van Nova Mae. De grootste verdieping in mijn ontwikkeling kwam na de geboorte van mijn dochter en ik de opleiding tot Kindertolk® volgde. Voor het eerst ben ik helemaal terug gegaan naar de kern van wie ik ben. Ik heb mijn Innerlijk kind gevonden en geheeld. Door de principes van het kindertolken toe te passen, heb ik een krachtige methodiek gevonden om mijn te hoofd te temmen en mijn hart te activeren. De basis voor echte verbinding en goede hechting met mijn dochter is me vooral ook met mijzelf verbinden. Nova Mae is voor mij op dagelijkse basis het bewijs dat de PresentChild® Methode werkt. Ik volg haar ontwikkeling en projecteer mijn eigen thema’s niet op haar. Alles wat ik heb opgeruimd, draag ik niet aan haar over. Zodat zij kan worden (beter gezegd: blijven) wie ze echt is. Een ontzettend mooi puur kind.

Laat mij je raken op een plek waar je nog niet eerder bent geweest

Ook toe aan rust en harmonie binnen je gezin? Benieuwd naar wat ik voor jou en je kind kan betekenen? Contact me gerust. Je bent welkom!

Hartelijke groet,
Daniëlle
Kindertolk Brabant