Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

btn btn-green

Mamacoach, Kindertolk®, Cognitief Gedragstherapeut

biondbewust

Met mijn bedrijf biondbewust richt ik me op de begeleiding van (aanstaande) moeders: als mamacoach en Kindertolk®. Ik werk met moeders aan hun bewust-zijn: de blik naar binnen en niet-helpende patronen aanpakken.

Zo help ik je de vrouw en moeder te worden die je écht wil zijn. Zodat je het leven hebt dat je wilt hebben. Want de basis van een gelukkig gezin ben jij. Gaat het met jou goed, dan gaat het ook goed met je kinderen. Ben het voorbeeld dat je hen mee wil geven!

Missie: moeders inspireren de beste versie van zichzelf te worden, zodat kinderen de best mogelijke begeleiding op hun levenspad krijgen.

Daniëlle

Ik bén biondbewust; altijd verder kijkend, ziend en voelend dan wat er aan de oppervlakte zichtbaar is. Wat speelt er in de kern? In die van het probleem en in die van jou. Want dáár ligt de oplossing. PresentChild® heeft mij persoonlijk al veel mooie dingen gebracht. Hardnekkige patronen in mij zijn doorbroken en mijn leven voelt nu een stuk luchtiger. Door de weg af te leggen van mijn hoofd naar mijn hart, ben ik geworden wie ik écht ben. Dat is wat vrijheid is: voor de volle 100% je ongeremde zelf zijn.

Voor jou

Speelt er iets bij je kind waar je zelf niet uitkomt? Kinderen communiceren van kern tot kern. Elk gedrag en elke ziekte bij je kind draagt een waardevolle boodschap in zich. Niemand voelt je beter aan dan je eigen kind! Als spiegelexpert geef ik met rakende woorden aan wat er bij je kind én bij jou zelf speelt. Vervolgens reik ik je handvatten aan om tot verandering en groei te komen. Het kind registreert de verandering bij de ouder, waardoor de klacht vermindert en vaak zelfs verdwijnt. Win-win.

Jij bent de sleutel tot de oplossing!