Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Cognitief Gedragstherapeut

biondbewust
Met mijn bedrijf biondbewust richt ik me op bewust-zijn rondom ouderschap. Ben je je bewust van jouw behoeftes en handel je daarnaar? Heb je aandacht voor wat je kinderen écht nodig hebben en wat het effect van jouw houding en gedrag is op hun ontwikkeling? Ontdek hoe ouderschap ontspannen, effectief en vooral liefdevol kan zijn.
Missie: ouders inspireren de beste versie van zichzelf te worden, zodat kinderen de best mogelijke begeleiding op hun levenspad krijgen.

Daniëlle
Ik bén biondbewust; altijd verder kijkend, ziend en voelend dan wat er aan de oppervlakte zichtbaar is. Wat speelt er in de kern? In die van het probleem en in die van jou. Want dáár ligt de oplossing. PresentChild® heeft mij persoonlijk al veel mooie dingen gebracht. Hardnekkige patronen in mij zijn doorbroken en mijn leven voelt nu een stuk luchtiger. Ik vertegenwoordig de stem van kinderen; vertaler van de boodschap die zij uitzenden. Met de ouders werken om zo het hele gezin te ondersteunen.

Voor jou
Speelt er iets bij je kind waar je zelf niet uitkomt? Wil je rust, energie en een leven waar je blij van wordt? Je kind spiegelt wat bij jouzelf nog niet doorleeft, geheeld of geaccepteerd is. Het helpt jou om je eigen 'donkere kanten' te leren kennen. Dat is net zo belangrijk als het ontwikkelen van je talenten. Hoe beter je jezelf kent, hoe steviger je in het leven staat. Van alles wat je je kind mee wil geven, is het goede voorbeeld zijn het belangrijkst: van jezelf houden, jezelf ontwikkelen en goed voor jezelf zorgen.

Jij bent de sleutel tot de oplossing!

Nieuwsgierig? Bel, app of mail me! Of kijk op www.biondbewust.nl