Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Transformatietherapeut, Prikkelverwerkingstherapeut, Logopedist, Systemisch energetisch en psychosociaal therapeut

Misschien loop je in de thuissituatie tegen een aantal zaken aan met je (klein)kind, met jezelf, met je partner. Zoals bijvoorbeeld: een boos kind, een kind dat niets wil, een kind met een sterke eigen wil of...

Als je in het water kijkt zie je vaak een schitterende spiegeling van je omgeving of misschien wel van jezelf. Weet je dat je kind jou een spiegel kan voorhouden door zijn of haar gedrag? Dit kan onbewust een stukje van jou zijn. Wat is er mooier dan je verhaal aan mij als kindertolk te vertellen waardoor je een stukje van jezelf, maar ook voor je kind en je omgeving mag en kan helen.

De Training tot Kindertolk® via de PresentChild® methode heb ik ervaren als een enorme verrijking van mijn eigenlijke werk als logopedist en psychosociaal therapeut. Zo mooi hoe je via een vertaling van het verhaal over je kind weer een stukje van jezelf te weten komt en aan je persoonlijke ontwikkeling en die van je omgeving kunt werken. Ik gun het iedereen! Hoe kan het mooier en beter worden dan dit?