Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Integratief Psychotherapeut en Coach.

Ouderschap kan echt ontspannen, effectief en liefdevol zijn!
Susanne van Sytzama is, Kindertolk®, Therapeut & Moeder van een prachtige dochter. Zij helpt ouders die een probleem ervaren met hun kind of worstelen met het ouderschap. Door de inzet van de PresentChild® Methode ontdekken ouders dat ouderschap ontspannen, effectief en liefdevol is! En kinderen weer gelukkig kunnen zijn.

Ik help ouders die verlangen naar een kind zonder dat lastige gedrag of probleem dat hen zorgen baart. Ik help ouders die benieuwd zijn naar dat wat hun kind hen wil ‘vertellen’ met zijn gedrag, wat er achter zit…. Ik help ouders die willen ontdekken dat ze zelf de sleutel kunnen zijn en daarmee juist veel meer macht in handen hebben dan ze dachten!
Als dochter van hele lieve zorgzame ouders die het allerbeste met mij voorhadden, ben ik toch vastgelopen in mijn leven. Mijn ouders deden alles wat er binnen hun vermogen lag om mij te helpen. Toch ben ik een lange eenzame weg gegaan om weer gelukkig en gezond te worden. Een weg waarvan ik inmiddels weet dat dat voor de kinderen van vandaag niet meer zo hoeft te zijn! Mijn ouders hebben nooit geweten dat ze zelf de sleutel konden zijn. Hadden mijn ouders de PresentChild® Methode gekend, en een goede vertaling van mijn gedrag/ problemen die ik uitte gekregen, dan waren ons heel veel zorgen, pijn en kosten bespaard gebleven.
Zelf wilde ik pas moeder worden als ik mijn eigen ‘levensverhaal’ had begrepen, gezond en gelukkig was en ben aan de slag gegaan totdat ik dat bereikt had. Op basis van mijn verleden, helingsproces, ervaring als therapeut en persoonlijk visie die ik gaandeweg ontwikkelde, wist ik hoe ik naar mijn eigen kind wilde kijken en met moeilijke situaties wilde omgaan: Ik zag &zie mijn kind als spiegel. We hebben het fijn samen en ik geniet enorm van het ouderschap. Tegelijkertijd wist ik dat ik ouders wil begeleiden die een probleem ervaren met hun kind. Ik ontdekte de PresentChild® Methode, waarin spiegelen centraal staat. Zo heb ik mijn levenservaring en ervaring als therapeut met elkaar kunnen verbinden. Inmiddels ervaar ik grote dankbaarheid voor alles wat ik heb meegemaakt. Juist omdat ik daardoor het mooiste werk van de wereld kan doen.

Een vertaling van de boodschap van jouw kind kan ook voor jou en je kind de oplossing zijn.
Mail of bel gerust voor meer informatie of om een afspraak te maken: 06-23920318.