Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

btn btn-green

Kindertolk® , Kindercoach, Trainer

De boodschap van je kind is een liefdevol geschenk, dat jullie beiden geluk brengt.

Ervaar jij problemen, zorgen, klachten, vragen of dilemma’s? Een kindertolktraject is een  oplossing naar de kern. Ik, Lisa Groot, begeleid ouders en begeleiders van kinderen (0-18 jaar), die zélf het kind naar geluk willen begeleiden, zonder het kind te belasten.

Voorbij opvoeden…

Ervaar jij opvoeden als een flinke uitdaging? Vraag je je af waarom je kind (0-18 jaar) niet meewerkt? Lopen de emoties hoog op? Voelt het ZWAAR? Zit je kind al te lang niet lekker in zijn vel? Zijn er leer- of concentratieproblemen, zorgen over eten, spelen, slapen, afscheid nemen, etc. of heb jij voor je kind iets beters voor ogen?

Het ouderschap kan je kwetsbaar maken en ik ben dankbaar dat mijn cliënten de moed hebben om hulp te durven vragen.

Wist je dat…
* je kind je wilt helpen?
* je kind je kan verrassen met zijn boodschap?
* jullie relatie magisch en wonderlijk kan zijn?
* je kind je helpt om beiden het geluk te vinden?

Kinderen spreken ‘van nature’ een andere taal

Over de taal van kinderen inspireer en informeer ik je graag. Je kijk op je kind zal veranderen en je krijgt meer begrip, rust, harmonie, plezier en geluk.

Een kindertolktraject is leerzaam én liefdevol. Een interessante, leerzame en leuke reis, die ik iedereen gun en daar informeer en inspireer ik je graag over.

Even voorstellen

Mijn naam is Lisa Groot, kindertolk® en coach vanuit Haarlem, moeder van twee tienerdochters en getrouwd met Robert. Zowel onze kinderen als mijn leerlingen op de basisschool hebben me voor uitdagingen geplaatst. Door open te staan voor hun boodschap, werd na een kindertolktraject concreet en helder wat er wérkelijk nodig was om de situatie te verbeteren.

Het leven van vele kinderen én die van mij is hierdoor verrijkt. Het zorgt voor een prachtige reis, waar ik iedere dag dankbaar voor ben. Ik zelf en vele ouders met mij leren van kinderen wat het leven inhoudt, terwijl ik hén leer over het leven. Een proces dat blijvend in ontwikkeling is en binnen het gezin, de groep en bij mijn cliënten verbeteringen brengt wat blijvend doorwerkt. Wat ik heb geleerd krijg jij gratis in een E-book. Wat een geluk!

Wat, waar, wanneer?
Wil je meer informatie over workshops, heb je een vraag of wil je vrijblijvend kennismaken? Stuur me gerust een mailtje met je vraag en meld je aan voor het gratis E-book.

Lisa Groot
Kindertolk® en coach van Groot Geluk Kindercoaching

P.s. Kun jij simpele, praktische tips en inspiratie gebruiken? Meld je aan voor een Gratis E-book, via de website www.grootgelukkindercoaching.nl. Hierin lees je wat ik de afgelopen 25 jaar mijn kinderen heb geleerd en wat ik van hen heb geleerd. Haal je voordeel eruit…