Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk©, Leerkracht, Intuïtion practioner, Coach, Masseur

Praktijk Kannji

Voor jouw Pure Ik

Ik geloof in de puurheid van kinderen. In deze puurheid laten ze onder andere door middel van gedrag zien hoe het met jou gaat.

Mijn oudste zoon wilde toen hij klein was altijd weg van huis. Hij wilde met iedereen mee, belde zelf zijn opa om te vragen of hij mocht komen eten. Op dat moment snapte ik niet zo goed waar dat vandaan kwam. Waarom wilde hij toch steeds weg?! Nu begrijp ik dat hij mij liet zien dat ik van mezelf wegliep, niet mijn eigen ruimte in nam en mezelf wegstopte.

Kinderen laten onder andere door middel van gedrag zien wat er in jou speelt. Als ze gedrag vertonen wat jou raakt, is het iets van jezelf. Ze spiegelen datgene wat bij jou van binnen speelt, het onbewuste stukje in jou wat graag gezien wilt worden. De boodschap die een kind voor jou heeft komt uit puurheid.

Hoe mooi is het dat je deze boodschap kan ontdekken en dit cadeautje aan jezelf kunt geven? Aan jou om het uit te pakken en daarmee jezelf en jouw kind te helpen.

Met de PresentChild© methode vertaal ik de boodschap van jouw kind voor jou, de boodschap uit puurheid van jouw kind voor jou. Jouw kind doet er namelijk alles aan om er voor te zorgen dat het goed met je gaat, alleen heb je soms de vertaling van de boodschap nodig.

Mijn naam is Ilse van Stiphout – Verpalen, ik ben kindertolk®, leerkracht en intuition practitioner. Ik help ouders, leerkrachten, opa’s, oma’s, tantes, ooms, iedereen die graag wilt weten wat de boodschap van een kind kan zijn, om zo jouw kind, het kind in jou en jezelf te helpen. Om vanuit puurheid in eigen kracht komen te staan. Samen gaan we in gesprek, jouw kind is hierbij niet aanwezig, waardoor jij in alle puurheid jouw verhaal kan doen over wat jou zo raakt in het gedrag van jouw kind. Om te komen tot jouw Pure Ik.

Praktijk Kannji

Ilse van Stiphout – Verpalen

Praktijk.kannji@gmail.com

06-24804930