Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk, craniosacraaltherapeut, docent babymassage

Zoals een kind een boodschap voor jou als ouder fluistert, zo fluistert (of schreeuwt soms) je lichaam de wezenlijke boodschap die diep van binnen leeft. Vanuit een diepe ontspanning kan je lijf weer in balans komen, is er ruimte voor herstel en komen antwoorden die je verder helpen. Zoals je kind onvoorwaardelijk van jou houdt en je wil helpen, zo heeft ook je lijf een oneindige wijsheid in zich om je verder te helpen.

BE STILL AND KNOW

W. G. Sutherland.

Ik ben Geralda, moeder van 3 kinderen. In mijn praktijk richt ik me met name op moeders, die veel spanning in hun lijf en onrust in hun hoofd ervaren, moeders die "altijd aan staan", het graag heel goed willen doen,  zich onzeker voelen in hun moederschap wanneer ze bijvoorbeeld herhaaldelijk in strijd met hun kind komen. Ik help ze weer de balans terug te vinden tussen alert en actief zijn en ontspanning, vertrouwen te voelen in zichzelf en hun moederschap. Ik help ze de behoefte van hun kind achter hevige emoties, terugval gedrag of stil terugtrekken te zien, zodat ze vanuit ontspanning en vertrouwen hun kind kunnen helpen weer lekker in zijn of haar vel te komen, zonder zichzelf te kort te hoeven doen.

Ik help jou en je kind graag verder. Je bent welkom op een oudercursus die ik regelmatig geef of voor een individueel traject waarin ik het spiegelen van je kind combineer met het spiegelen van je lijf. Luisteren naar je kind én naar je lijf, zodat beide zich gehoord en gezien voelen. Om jouw eigen antwoorden te vinden en te weten hoe je jouw kind én je zelf verder kunt helpen.

Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen op mijn website www.geraldakooi.nl, daar vind je meer informatie over de oudercursus, over mij, tips  en ook mijn gratis e-book; Ontspannen van strijd naar gezelligheid. Met 5 effectieve tips om ontspannen je kind te helpen met emoties en terugval gedrag. En tips voor ontspanning in je lijf en rust in je hoofd!

Ik ontmoet je graag! Geralda