Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk, craniosacraaltherapeut, docent babymassage

Zoals je kind een boodschap voor jou als ouder fluistert, zo fluistert je lichaam de wezenlijke boodschap die diep van binnen leeft. Net zoals je kind soms moet schreeuwen om gehoord te worden, doet je lichaam dat soms ook. En zoals je kind spiegelt door middel van  gedrag, spel, woorden en soms zelfs ziekte, je lijf spiegelt ook. Met pijn, terugkerende klachten, lichaamstaal en wijze van bewegen.

Je kind houdt onvoorwaardelijk van je en wil je helpen je maximale potentie te leven. Je lijf heeft een oneindige wijsheid in zich om je verder te helpen. Logisch toch dat ik beide combineer?!

Ik ben Geralda, moeder van 3 kinderen. Al jarenlang begeleid ik ouders en leerkrachten met de PresentChild® Methode, individueel en in groepen. Ik ben gespecialiseerd in moeders die bij stress meer in hun hoofd gaan zitten om controle proberen te houden en daardoor spanning opbouwen in hun lijf en onrust in hun hoofd. Moeders  die altijd “aanstaan”, het graag goed willen doen en voor hun gevoel steeds tekort schieten. Terwijl ze juist graag volop willen genieten van hun gezin en het leven.

Ik help je de behoefte van je kind te zien en te begrijpen waarom jullie steeds in dezelfde strijd komen. Ik help je weer de balans te vinden tussen alert zijn en ontspanning, te vertrouwen op je gevoel en intuïtie. Zodat je jouw kind kunt helpen zonder jezelf tekort te hoeven doen. Om jouw eigen antwoorden te vinden en de inzichten op jouw manier te gaan leven. Met als resultaat dat je kind weer lekker in zijn/haar vel zit, er meer gezelligheid in huis is en jij geniet met de grote G.

Wil je meer weten, ben je benieuwd naar mijn tips? Data van de oudercursus? Je vindt het op mijn website www.geraldakooi.nl.  Daar kun je ook mijn gratis e-book Ontspannen van strijd naar gezelligheid downloaden. Met 5 effectieve tips om ontspannen je kind te helpen met (hevige) emoties en “lastig” gedrag.  En natuurlijk ook tips voor ontspanning in je lijf en rust in je hoofd. Meer tips, inzichten en inspiratie zijn te lezen in mijn wekelijkse blogs. Als je het leuk vindt, stuur ik je ze met veel plezier toe.

Wil je even persoonlijk sparren? Je kunt je aanmelden via info@geraldakooi.nl voor een gratis telefonische of online sessie, waarin jij je vragen kunt stellen en ik op jouw situatie gerichte tips geef.

Werk je in het onderwijs of kinderopvang, neem dan contact met me op over hoe ik jou of jullie verder kan helpen; info@geraldakooi.nl.

Ik ontmoet je graag!

Geralda