Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Kindercoach, Rots en Water trainer

Dag,

Mijn naam is Evelien van Dasselaar. Ik ben moeder van 3 volwassen dochters. Behalve Kindercoach en Rots en Water trainer ben ik sinds 2014 ook Kindertolk.

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat deze methode een mooie en liefdevolle manier is om meer verbinding met jezelf, je kind en gezin te hebben. Regelmatig laten mijn kinderen mij zien dat er nóg meer vertrouwen, geluk, een vrijer gevoel, etc. kortom nog meer potentie in mij is. Daar ben ik ze heel dankbaar voor!

Als Kindertolk ben ik dankbaar dat ik ouders kan helpen hun kind te ontlasten…, wanneer je kan zien wat je kind je eigenlijk wil ‘zeggen’ met zijn gedrag, kom je tot inzicht in wat jijzelf én je kind nodig hebben. En hoe je gelukkiger in het leven kan staan.

Door het vertaalde verhaal krijg je inzicht(en), krijg je antwoord op vragen, maken we een stappenplan zodat je met een positief perspectief zelf aan het werk kan. Ik begeleid je hier graag bij. Om zo met meer zelfvertrouwen, plezier en rust in het leven te staan. En, dit wordt allemaal weer doorgegeven aan je kind(eren).

Wat een winst!