Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, opstellingen in individuele setting, reading, docent Trance Art, energetisch therapeut

‘Waarom doen  we de dingen die we doen?’ Dat is een  vraag waar ik  me graag mee bezig hou. Want als  je beter begrijpt waarom je de dingen doet, kun je milder naar jezelf  zijn en komt er ruimte voor verandering.  Kindertolken, methode fluisterkind,  is  een efficiënte en doel gerichte manier om  zicht op dit ‘waarom’ te krijgen.  Het ‘waarom’ van je kind, vertaalt naar de ouder.

Ik werk verder met reading en vooral met opstellingen: opstellingen van  innerlijke delen (zoals je innerlijk kind) en  gezins-en  familieopstellingen. Opstellingen in een individuele, veilige setting. Zodat jij en je kind stap voor stap los komen van het ‘waarom’ je bepaald gedrag laat zien, zodat jullie je uiteindelijk allebei vrijer kunnen voelen.  Dan hoeft je kind niet meer zo hard te fluisteren …...

Ik werk in Bilthoven en Den Haag.