Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk® en Traumatherapeut.

Ik ben Arlette Berkouwer, getrouwd en moeder van een dochter met een sterk karakter, lekker eigenwijs. Ik werk sinds 2007 als Natuurgeneeskundig therapeut en ben nu ook traumatherapeut.

Vraagt u zich af waar uw kind zich mee bezig houdt? Bent u op zoek naar antwoorden op ‘levens’vragen? Wilt u meer weten over de boodschap van uw kind? Deze vragen kunnen we bekijken vanuit de veelzijdigheid aan therapie die ik u kan bieden.  

Heeft uw kind de juiste voeding, is er een blokkade in het lijfje of een bokkade in de energie? Of is er iets wat ú nog mag inzien?

Mijn motto is: de antwoorden zijn altijd al aanwezig.

Samen gaan we op zoek naar de vragen en komen de antwoorden op het juiste moment, zodat we verder kunnen groeien en leren. Samen met uw kind leren is prachtig en daardoor voelt u zich nog meer verbonden met elkaar.