Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk® en Traumatherapeut

Mijn naam is Arlette Berkouwer en ik werk al 15 jaar als Kindertolk & coach- en EMDR-therapeut.

PresentChild heeft mij zoveel geleerd wat ik met geen andere methode ooit had kunnen leren. Als je in de spiegel hebt gekeken van je kind of partner of welke spiegel dan ook in je leven, kan je niet anders meer kijken. Je wilt ook niet anders meer, want het verandert je leven ingrijpend ten goede!

Ik ben erachter gekomen wat mijn dochter mij te vertellen had met haar gedrag, ontwikkeling en spel. Want juist door de onaangename dingen die ik heb meegemaakt heb ik geleerd dat daar hele waardevolle boodschappen en inzichten in zitten. 

Wat nu als jouw kind jou ook zoveel te vertellen heeft? Stel dat jouw kind jou juist iets wil vertellen met zijn onaangename gedrag, zijn brutale opmerkingen, zijn verdriet, onzekerheid of leerproblemen?

Kinderen doen er echt alles aan om ons iets duidelijk te maken, net zoals wij dat bij hen ook doen, uit liefde. Het is misschien niet altijd even duidelijk (je blinde vlek) maar daar heb je deze methode voor!

Je denkt misschien, mijn kind is of heeft een probleem, maar daar zit dan ook tegelijk hét antwoord in😉. 

Wil je graag weten welke? Ik vertaal graag deze liefdevolle boodschap van jouw kind die speciaal voor jou is.

Als je goed kijkt, kun je elke dag iets moois vinden. 

Zo kunnen jullie samen verder en gaat het leven weer een stuk makkelijker!

Maak nu een afspraak en wacht niet langer!