Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk

In mijn praktijk 'Sanshine Bewustzijn & Creatie' help ik kinderen met het helder maken van hun boodschap aan hun ouders/ verzorgers.

Het is een eer dat ik dit werk kan doen en hiermee kan verhelderen en vertalen, zodat de boodschappen verschijnen die je kind of iemand uit jouw omgeving je te vertellen heeft. Ik ga je niet vertellen wat en hoe je iets moet doen, deze methode laat jou zelf inzien wat jij diep van binnen weet.

Ik heb een groot palet aan kennis, vaardigheden en methodes tot mijn beschikking. Vele onderzoeken, studies, persoonlijke transformatie, passie voor processen en jarenlange ervaring door te werken met kinderen en hun ouders, zorgen ervoor dat we snel tot de essentie kunnen komen en er kan gebeuren wat wil gebeuren.

Mijn specialisaties zijn:

  • Omgaan met woede & boosheid
  • Kinderen in complexe scheiding
  • Vrij jezelf kunnen zijn
  • Vrij van destructieve relaties

Het werkt als je een probleem ervaart met je kind, maar ook met een partner of ex-partner, moeder, broer of wie dan ook waarmee je problemen hebt.