Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Hypnotherapeut, Yogadocent.

Sinds ik zelf moeder ben geworden in 2010 is mijn leven enorm veranderd. Door de komst van mijn dochter ben ik nog meer gefascineerd geraakt door het wonder van de zwangerschap en geboorte. En daarmee ook de veranderingen die het moeder- en vaderschap met zich meebrengt.

Als hypnotherapeut, yogadocent en vrouwencoach heb ik mij vooral gespecialiseerd in het ondersteunen van vrouwen die graag willen groeien en hun authentieke zelf willen ontwikkelen.

De PresentChild methode is hierbij een verrijking in mijn begeleiding van ouders. Via deze methode kan ik ouders nog beter laten voelen en begrijpen wat hun kind hen eigenlijk (de spiegel) laat zien. Aangezien het vaak om ‘blinde’ vlekken gaat, kan de boodschap van jouw kind verrassend zijn. Als je echter de boodschap ten harte neemt, is dit misschien wel het mooiste cadeau voor jezelf en je kind. Graag begeleid ik je hierbij.