Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Hypnotherapeut, Psychosociaal therapeut, Begeleider familieopstellingen

In mijn praktijk voor hypnotherapie werk ik, behalve met PresentChild, ook met familieopstellingen. Vaak vinden problemen die we nu ervaren in ons leven hun oorsprong in ons familiesysteem, in de vorm van emotionele blokkades of negatieve overtuigingen die in het verleden ontstaan zijn. Ik kan je helpen om te zien wat jij en je kind nodig hebben, en je op een veilige manier los te maken van dat waar je last van hebt, zodat jij, en je kind(eren), ontspannen en met plezier en vertrouwen in het leven kunnen staan.

Net als bij alle andere vormen van therapie kan de therapeut niets oplossen voor de cliënt. Wel kan ik proberen je te helpen inzicht en heling te krijgen bij wat je belemmert in het vinden en volgen van je levenspad. Wees welkom met dat wat er is.

Ik werk vanuit ervaring, vertrouwen, betrokkenheid, niet oordelen, zachtheid en stevig staan. Humor en een open instelling horen voor mij bij het leven, dus ook bij therapie. Als je geïnteresseerd bent in een heldere blik, persoonlijke, liefdevolle en ervaren begeleiding neem dan contact met me op. Je kunt me bellen, mailen of appen.