Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Orthopedagoog (met een positieve kijk), Access Bars en Mindset

Hai!

Ik ben Anouk en ik vind kinderen magisch, de wereld van het ouderschap mega interessant en ik heb een warm hart voor de mensen in het onderwijs.

Met 20 jaar ervaring in het werken met kinderen, ouders en leerkrachten en na het afronden van meerdere studies, kan ik je voorzien van allerlei opvoedkundige adviezen en tips.

Wat ik heb geleerd, ook door zelf moeder te worden, is dat deze opvoedkundige hulpmiddelen pas echt werken als ze samen gaan met persoonlijke ontwikkeling en innerlijk werk. Als truc zullen ze nooit dat diepgaande effect hebben wat je zo graag wil bereiken.

En daarom koos ik voor dit avontuur van Kindertolk. Ik heb zelf mogen ervaren hoe het anders kan en nu neem ik anderen graag mee op weg naar meer begrip, meer liefde, meer zachtheid.

Denk je nu ‘tjonge Anouk, beetje zweverig’? Uhmm ja, een klein beetje zweef ik wel, altijd gecombineerd met kennis, kunde, relaxtheid en down to earth.

‘Het verhaal van jouw kind activeert jouw stappen naar balans, kracht en liefde’

Ik geef jou een spiegel waar we samen mee gaan werken, zodat jij en je kind kunnen groeien. We achterhalen wat jou nu, onbewust, nog tegenhoudt in het halen van het succes dat je verlangt.