Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Pedagoog en coach – begeleiding van ouders die te maken hebben met ziekte binnen hun gezin

Gedrag van je kind waar je tegenaan loopt. Waarvan je voelt dat het iets met je doet. Maar het lukt even niet om er zelf verandering in te brengen. Als pedagoog, coach en Kindertolk® help ik jou graag op weg om anders te kijken en te handelen in situaties met je kind die jou raken.

Het helpen van ouders in gezinnen waar gezondheidsproblemen spelen bij de ouder of het kind heeft daarin mijn persoonlijke interesse. Vanuit eigen ervaring weet ik dat gezondheidsproblemen ieder gezinslid raken en de ouder voor extra uitdagingen zet. Regelmatig schrijf ik ook op mijn social media kanalen over mijn leven als moeder met diverse chronische ziekten. En de uitdagingen maar ook levenslessen die mijn kinderen daarin brengen. Ik hoop daarmee ouders te inspireren om anders naar hun eigen situatie te kijken. En niet de beperking centraal te stellen, maar juist de kansen en levenslessen die de situatie jou als ouder en jouw gezin biedt.

In mijn werk kom ik veel verschillende situaties en problemen tegen, waarin ouders mijn hulp vragen. En ik werk ook graag met ouders van kinderen van alle leeftijden. Want ook als je kind volwassen is, kan zijn of haar gedrag jou raken. Je blijft tenslotte altijd ouder van je kind, hoe het leven ook loopt! Het blijft bijzonder om te zien hoe het door kan werken bij je volwassen kind en zelfs je kleinkinderen, als jij open gaat staan voor wat er in jou geraakt wordt. En daar mee aan de slag gaat.

Graag verwelkom ik je in mijn praktijk in Noordwijk: Praktijk Hart voor Jou. Ik ontvang hier mijn cliënten, maar bied ook de mogelijkheid bij jou thuis langs te komen (straal van 5km) of de sessies online te doen. Zodat ik voor iedere ouder bereikbaar ben.

Door mijn cliënten wordt mijn werkwijze omschreven als warm, geduldig en liefdevol. “Mirjam kan op een mooie, heldere en constructieve manier inzichten geven waardoor je daar zelf op een positieve manier mee aan de slag kan gaan. Binnen enkele dagen veranderde de dynamiek tussen mij en mijn zoontje volledig. Ik voel mij zonder oordelen gezien en geholpen”

Wil je weten wat ik voor jou en je kind kan betekenen? Of gelijk aan de slag om jezelf en je kind te helpen? Neem dan contact met mij op. Ik kijk graag met jou mee wat de situatie jou te leren heeft. En help jou als ouder op weg, zodat jij en jouw kind weer op een liefdevolle manier verder kunnen. .

Voel je welkom!