Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Coach

Hoi,

Ik ben Tamara, getrouwd en moeder van twee kindjes (5 en 2). Sinds 2017 coach via de post-HBO opleiding van de Baak. En sinds 2021 kindertolk via de Present Child Methode. Daarvoor heb ik gewerkt als fysiotherapeute.

Graag kijk ik samen met jou of met jullie als ouders mee naar de uitdagingen binnen jullie gezin of in de relatie met je kind. Deze uitdagingen zijn mooie uitreikingen van je kind om als ouder te groeien naar de grootste potentie die je in je hebt!

Om de uitdagingen te zien als een kans is in eerste instantie al een uitdaging op zich, weet ik uit ervaring! Uiteraard laten mijn kinderen mij ook uitstekend keer op keer weer zien waar er voor mij nog mogelijkheden liggen om gelukkiger, vrijer en met vertrouwen in het leven te staan.

Door samen in gesprek te gaan over het gedrag van je kind en dit met behulp van de PresentChild methode te vertalen, komt er al snel meer duidelijkheid en inzicht. En vaak ook een duidelijke boodschap waar je als ouder wat mee kan. Wanneer je kan zien wat een kind eigenlijk wil zeggen met het gedrag, kom je vanzelf tot inzicht wat je kind en jijzelf nodig hebben.

Kinderen zijn eerlijk en oprecht en hebben het liefst allemaal gelukkige volwassenen om hen heen! Zodat ze zelf daar zelf ook de vruchten van plukken. Immers, een gezonde mooi bloeiende appelboom geeft ook lekkerdere appels!

Omdat ik er zelf al best een reis op heb zitten met mijn oudste dochter (en er soms ook nog midden in zit), kan ik goed invoelen en aansluiten bij jullie als ouders.  Ik kijk met je mee en sta naast je om de boodschap van je kind te ontdekken, mee te voelen en samen te bekijken hoe dingen thuis misschien anders kunnen.

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat de methode echt een mooie manier is om de verbinding met je kind en met jezelf te verdiepen. Om met meer rust, zelfvertrouwen en plezier je kind te zien opgroeien en zelf in het leven te staan. En daar help ik graag bij!