Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel erg veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, logopedist/stottertherapeut, coach

Zoals een mens bij het spreken kan haperen, zo kan ook het leven van iedereen op bepaalde momenten haperen.

Als logopedist ben ik me al vrij snel gaan specialiseren in stotteren. Sinds 1992 ben ik werkzaam als stottertherapeut. Ik heb me verdiept en geschoold in o.a. symbooldrama, therapeutisch tekenen, NLP, lichaamswerk, opvoeding en coaching.
Ik kijk naar en werk met de totale mens, met alle kwaliteiten, en binnen de systemen waarin het kind of de volwassene zich in het leven begeeft.

Met de schat aan ervaring die ik al had als moeder van een zoon en een dochter én met alle stotterende cliënten (van jong tot oud), kwam ik in aanraking met de methode Fluisterkind®.
Ik ontdekte dat mijn kinderen mij een perfecte spiegel voorhielden toen ik hun gedrag en zelfs ook hun kwalen en ziektes volgens deze methodiek vertaalde naar mijzelf ….
Dit alles heeft geleid tot een mooie positieve verandering bij mijzelf en mijn kinderen.
Inmiddels ben ik zelf Kindertolk® en draag ik de methode Fluisterkind® met liefde en plezier uit. Kijken naar je kind, luisteren naar je kind, praten over je kind: iets moois!

Mijn drijfveer: bijdragen aan een innerlijk proces bij anderen, wat uitmondt in meer zelfinzicht en uiteindelijk meer geluk!