Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, sensi-therapeut, life-coach, masseur en magnetiseur

Mijn naam is Hanneke van de Grint. Sinds 2006 heb ik een eigen praktijk als kindertolk, sensi-therapeut, life-coach, masseur en magnetiseur.

Mijn levensmotto is: 'Hit the road and climb the mountain'. Dat vond ik jarenlang een mooi motto, totdat iemand er voor mij wijselijk aan toevoegde,'but than sit down and rest for a while'. Vanuit deze levensvisie ben ik mijn praktijk gestart en geef ik met veel liefde en rust, therapeutische behandelingen, coaching en massages, vanuit een holistische benadering.

Natuurgeneeswijze is een naam die wordt gegeven aan een heel spectrum van behandelwijzen, die beogen de natuurlijke tendens van het lichaam tot zelfgenezing te activeren en die zich bij voorkeur bedienen van methoden en middelen die in de natuur voorkomen.

Ik maak gebruik van de methode PresentChild, sensi-therapie, life-coaching, massage, magnetiseren en de Touch of Matrix als methode en massage-olie, remedies, helende stenen en universele energie als middel.

Waar word jij blij van in jouw wereld? Jezelf ont-moeten? Ik loop een tijdje met je mee.