Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Klassiek homeopaat BCZ®, biografisch en transformatief lifecoach®

Na een 6-jarige opleiding klassieke homeopathie ben ik in Wassenaar in 2009 mijn praktijk begonnen. Ik heb me verder ontwikkeld tot biografisch Coach, CEASE therapeut (een vorm van homeopathische detox) en heb me gespecialiseerd in de ziekteclassificatie (een 2-jarige specialisatie binnen de homeopathie).

In 2012 heb ik de kindertolkopleiding afgerond en inmiddels heb ik de methode PresentChild dankbaar geïntegreerd binnen mijn praktijk.

De afgelopen jaren heb ik me verdiept in transformatieprocessen en in Amerika een opleiding gevolgd tot transfomatief lifecoach  aan het Life Mastery Institute in LA.

Ook het kindertolken is een methode, die transformerend doorwerkt, gemotiveerd en in gang gezet vanuit de liefde tussen ouder en kind

Kindertolkconsulten geven diep inzicht, maar ook verwondering over het leven en de ouder/kind relatie, welke bijzonder mooi is en zoveel waarde in zich herbergt.

Dit geeft aan hoe intens kinderen en ouders met elkaar verbonden zijn en altijd onbewust op elkaar reageren. Soms kan dit via een fysieke klacht en soms via hun gedrag. Het kan een positieve spiegel zijn, maar soms juist confronterend. Juist die laatste geven zoveel mogelijkheden tot groei en ontwikkeling

Onze kinderen  helpen ons diepgaande kwesties in ons zichtbaar te maken en bieden ons een kans deze op te lossen. Zolang het nog blinde vlekken zijn en onzichtbare oude pijnstukken zullen onze kinderen ons blijven helpen deze delen in ons aan te raken, totdat wij deze bewust  gaan leren helen.

Prachtig hieraan is dat het de ontwikkeling en de gezondheid van het kind hierin verbetert en tegelijkertijd die van de ouder. Hierdoor kan ook de ouder/kind relatie zich verdiepen met nog meer respect, liefde met wederzijds begrip.