Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

​Kindertolk® en natuurgeneeskundig therapeut.

Ik ben Annette Boer. Via mijn praktijk Vitapuur help ik mensen-kinderen weer bij hun kern te komen. Een van de methodes daarbij is het kado van Present Child.

Omdat ik het geluk heb moeder te zijn van zes wondermooie kinderen, noem ik mij ook ervaringsdeskundig op het gebied van kadootjes ontvangen en uitpakken die door onze kinderen zijn aangeboden.

Een voorbeeld; een van onze zoons die als peuter klein bleef en zich als een oud baasje liet zien; zwaarmoedig, serieus. Met een allergie voor zijn cavia en astma signalen.

Op een goed moment hoorde ik de Chinese wijsheid:  "Geneest de moeder, dan geneest het kind" ...die kwam binnen!

Hetzelfde motto herkende ik bij de PresentChild® methode. (Ook voor vaders, opa's oma's en andere opvoeders;)

Het caviaatje zat in een hokje, het kind kreeg geen lucht, en groeide in de onderste groeicurve.

Een grove vertaling daarbij; Ik had het knagende gevoel dat ik opgesloten zat, geen lucht kreeg en mij niet verder kon ontwikkelen... Bij het ontvangen van deze boodschap en ruimte gevend aan dit signaal van mijn zoontje, konden hij en ik een natuurlijke groei doormaken en letterlijk weer met meer lucht en 'luchtiger 'verder!

Als je nou ook iets voelt wat je raakt bij je kind en vertaald wilt hebben, dan nodig ik je uit om je verhaal te doen. Ik kan je dan via de PresentChild® methode het kado van je kind laten zien. Je (h)erkent dan bij jezelf het stukje, wat je kind je heeft laten zien.

Je kind is dan al zo gerust gesteld dat je het signaal ontvangen hebt, dat het zijn of haar 'punt' los kan laten in vertrouwen dat je er nu iets mee kan gaan doen; kan gaan ver-werken.

Het fijne is, dat je kind thuis kan blijven. Het gaat immers om jouw verhaal over je kind. Via een kortdurend traject bereik je een duurzaam en dubbel kado; Je kind en jij kunnen beiden verder in eigen kracht.

Ik help je graag met het kado uit te pakken en zo nodig met de 'gebruiksaanwijzing' ervan.

Lieve groet, Annette Boer.