Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Journey Practitioner, Systemisch Coach, Stiefplancoach®

Mijn naam is Suzanne Bramante-van der Poel. Naast Systemisch coach, Journey Practitioner en Stiefplancoach ben ik vooral ook echtgenote, moeder van een zoon en stiefmoeder (bonusmam) van de drie kinderen van mijn man. In ons bonte gezin merk ik dagelijks hoe onze kinderen ons spiegelen. Hoeveel ze ons laten zien over wie wij zijn en wat er in ons speelt.

Ook ikzelf was, net als wij allemaal, ooit een spiegelkind. Hoeveel van ons spiegelkinderen hadden zich niet veel meer gezien en gehoord willen voelen door onze ouders? Wij hebben nu beschikking over kennis en inzichten die onze ouders niet hadden. We kunnen ervoor kiezen om anders te leren kijken naar (het gedrag van) onze kinderen. Om sámen met hen (op) te groeien.

Je kind voelt feilloos aan welke delen van jou onopgelost of onbewust zijn. Hij of zij reageert op wie jij van binnen bent en geeft je dat terug door middel van gedrag, spel, taalgebruik en zelfs door middel van ziekte. Je kind wil niets liever dan dat jij gelukkig bent. Door werkelijk te luisteren naar wat je kind je te vertellen heeft, neem je verantwoordelijkheid voor je eigen geluk en geef je jouw kind de kans om echt kind te zijn. Je kunt hem of haar dus geen groter cadeau geven.

In mijn praktijk werk ik, naast met PresentChild, met Systemisch Werk (familieopstellingen) en gebruik ik technieken die het onderbewuste aanspreken zoals hypnose. Veel problemen die we nu ervaren in ons leven vinden namelijk hun oorsprong in ons familiesysteem, in emotionele blokkades of negatieve overtuigingen die weliswaar nu in ons getriggerd worden, maar in het verleden ontstaan zijn.

Ik ben in het bijzonder gespecialiseerd in de volgende thema’s: hoogsensitiviteit, narcisme in het gezin (van herkomst), het samengesteld gezin, de innerlijke familie, de kracht van loslaten en bewust opruimen.

Vind je het fijn om eens kennis te maken? Neem gerust contact met me op!