Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, kindercoach, Master SEN

In mijn praktijk mag ik kinderen begeleiden die een stagnatie hebben in de leerontwikkeling. Vaak groeit met de leerproblemen de faalangst als vanzelf mee.

Naast aandacht voor leerproblemen besteed ik daarom ook aandacht aan de sociale ontwikkeling van uw kind. Dit mag ik doen vanuit mijn vaardigheden als remedial teacher en kindercoach.

Na het afronden van de opleiding Kindertolk® beheers ik nu de vaardigheid om u als ouder de boodschap die uw kind voor u heeft in te fluisteren. De methode Present Child reikt mij hier de tools voor aan. Ik heb tijdens de opleiding al een aantal malen deze boodschap door mogen geven aan een ouder. De ervaring leert dat de ouder de boodschap die ik doorgeef van het kind als een geschenk ervaart. Maar het doet ook wat met mij, het geeft mij een goed gevoel om de schakel te mogen zijn tussen kind en ouder.