Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, 
Consulent Onderwijs Zieke Leerlingen in het LUMC, 
leerkracht basisonderwijs.

Mijn hele volwassen leven ben ik al enthousiast over het werken met kinderen. Ik heb ruim tien jaar voor de klas gestaan op een basisschool, heb ook korte tijd lesgegeven aan kinderen met een psychiatrische achtergrond en ben nu werkzaam in het ziekenhuis in Leiden. Daar geef ik ernstig zieke kinderen les en werk nauw samen met ouders en scholen om het onderwijs aan deze kinderen zo goed mogelijk te laten verlopen. Dit werk doe ik nu zeventien jaar en nog steeds met veel plezier! Ook heb ik zelf drie kinderen die nu volwassen zijn en genoot ik met volle teugen van de tijd die ik samen met hen thuis doorbracht toen ze jong waren.

Ik denk dat alle kinderen begaan zijn met hun ouders en dat ouders op hun manier proberen het goede te doen voor hun kinderen. 

Als het al een tijdje niet echt goed lijkt te gaan met jouw kind en je je onmachtig voelt hier iets aan te veranderen zou het bezoeken van een kindertolk iets voor je kunnen zijn.
Als je wilt kun je mij een email sturen dan neem ik contact met je op.