Als je je kind wilt helpen, als je voelt dat datgene wat er speelt jou ook raakt en het lukt maar niet om de sleutel te vinden ... dan is de oudercursus PresentChild een goed idee.

Samen met anderen ervaren hoe de methode werkt, ontdekken wat je kind jou wil vertellen en langs die weg je kind helpen.

Natuurlijk onder de ervaren en inspirerende leiding van een kindertolk, en als cursisten ook onderling uiitwisselen over wat je bezig houdt m.b.t. je kind en jezelf. De een vindt de dynamiek van een groep fijn terwijl voor een ander juist de intimiteit van een individueel consult beter werkt.

Uiteraard kun je je inschrijven als losse deelnemer, maar het is vele malen leuker om dit met een vriend(in) of met je partner te doen. Dan deel je de inhoud, kun je napraten, elkaar stimuleren. We merken dat de cursus voor koppels ook een mooi verbindend effect heeft. Je voelt weer dat je niet voor niets bij elkaar bent en wat jullie beide kunnen doen om je kind te helpen en om het samen fijn te hebben.

Je kunt je hier aanmelden voor een oudercursus PresentChild. Het secretariaat stuurt je aanvraag door naar de desbetreffende kindertolk.

Deze zal je aanvraag verder in behandeling nemen. De cursussen worden gegeven door gecertificeerde kindertolken die op deze website vermeld staan. Je kunt kiezen voor een cursus van 1 intensieve dag, 2 dagdelen of 4 kortere bijeenkomsten.

Het cursusgeld ligt tussen de € 90 en € 150, inclusief werkboek, koffie en thee. We werken met kleine groepen van max. 8 of 10 personen. Wanneer bevestigd is dat er plaats beschikbaar voor je is in de cursus, dan bent je op dat moment deelnemer geworden. Afmelden is dan niet meer mogelijk, uitgezonderd in geval van overmacht. Je verplicht jezelf het cursusgeld over te maken aan de kindertolk. Je plaats is daadwerkelijk gegarandeerd na betaling.

Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige oudercursussen (en ander nieuws), dan kan dat via de nieuwsbrief.

Algemene gegevens
Vraag/opmerking