Als je je kind wilt helpen, als je voelt dat datgene wat er speelt jou ook raakt en het lukt maar niet om de sleutel te vinden ... dan is de oudercursus PresentChild een goed idee.

Samen met anderen ervaren hoe de methode werkt, ontdekken wat je kind jou wil vertellen en langs die weg je kind helpen.

Natuurlijk onder de ervaren en inspirerende leiding van een kindertolk, en als cursisten ook onderling uiitwisselen over wat je bezig houdt m.b.t. je kind en jezelf. De een vindt de dynamiek van een groep fijn terwijl voor een ander juist de intimiteit van een individueel consult beter werkt.

Uiteraard kun je je inschrijven als losse deelnemer, maar het is vele malen leuker om dit met een vriend(in) of met je partner te doen. Dan deel je de inhoud, kun je napraten, elkaar stimuleren. We merken dat de cursus voor koppels ook een mooi verbindend effect heeft. Je voelt weer dat je niet voor niets bij elkaar bent en wat jullie beide kunnen doen om je kind te helpen en om het samen fijn te hebben.