Sinds jaren is het mijn grootste wens om 'ambassadeur' te zijn voor kinderen. Dat lukt al behoorlijk. Als co-trainer krijg ik nu de kans om dat ambassadeurschap verder uit te dragen.

Als ouder wilde ik het beste voor mijn kinderen. Toch kon ik niet altijd authentiek reageren op hun vragen en behoeften. Mijn eigen rugzakje zat nog behoorlijk vol met de klassieke 'trauma's' en onverwerkte emoties.

Ik ben dan een pad van bewustwording ingeslagen waardoor ik leerde luisteren naar de stem van mijn innerlijk kind, wie ik écht ben. En zo kijk ik nu naar mezelf als een zelfbewuste vrouw, terwijl ik vroeger een introvert meisje zag met een laag zelfbeeld.

Het is een tocht die ik graag deel met anderen. Om hen hierin te kunnen begeleiden volgde ik opleidingen als bewegingsexpressietherapie, de kracht van je stem, symboolcommunicatie, gezins- en familieopstellingen, kindertolk. 

De Training tot Kindertolk was de kers op de taart. Alles viel op zijn plaats: de verbinding met je innerlijk kind, met je lichaam. Evenzeer de verbinding tussen ouder en kind, tussen partners, tussen alles wat er in en om je heen gebeurt ... Maar vooral de overtuiging dat ik kinderen kan helpen vrijer en vrolijker door het leven te gaan door in de eerste plaats met hun ouders of opvoeders te werken.

Het kunnen voelen dat we allemaal met elkaar verbonden zijn schept een diepe liefdesband. Als mens, coach en trainer streef ik er naar in contact te zijn met mensen vanuit oprechte interesse en respect, vanuit mijn hart én met compassie. Dat ik nu PresentChild mee mag uitdragen voelt aan als een voorrecht! Meer over Bea >

The most beautiful smile is a smiling Heart
Angaangaq