Ik beheer Facebook voor PresentChild. De openbare pagina en de groep voor de kindertolken waarin we elkaar helpen en inspireren.

Ik ben sinds 2013 kindertolk en heb mijn eigen praktijk in het hoogste noorden van Nederland. Social media zijn een manier om, waar je dan ook woont, contact te houden met de hele wereld. Ik geloof in de kracht van de social media om de bekendheid van PresentChild steeds verder te laten groeien. Met social media kun je ook contact maken en onderhouden met ouders die hulp vragen. Een prachtig en snel instrument. Maar tijdens mijn werk zit ik toch liever bij jou thuis aan de keukentafel. Lekker face-to-face zodat ik je diep in de ogen kan kijken en als het nodig is een arm om je heen kan slaan. 

Vanaf het moment dat jouw eerste kindje geboren wordt is niets in het leven nog hetzelfde. Ik heb veel onzekere momenten gehad in het begin van mijn moederschap. Googlen leverde niet altijd tips waar ik echt iets mee kon. Sinds ik met de methode PresentChild in aanraking kwam had ik voor mijn opvoedvragen een antwoord. Onze (innerlijke) kinderen weten namelijk precies wat er moet gebeuren om de harmonie te behouden of te herstellen.  Ik ben zelf een emotionele dwaas geworden sinds de geboorte van onze oudste, ik ben snel geraakt en ontroerd. Lange tijd schaamde ik mij ervoor, nu ben ik blij dat ik emoties door mij heen kan laten stromen. Dankzij PresentChild. Elke vertaling is voor mij weer een klein wonder. Ik ben trots en blij dat ik de wereld met behulp van PresentChild een stukje mooier mag maken!

Meer over Marguérite >>

Volg ons op Facebook voor inspiratie, tips en antwoorden!

https://www.facebook.com/PresentChildMethod