Door PresentChild® vielen bij mij de puzzelstukjes op hun plek. Hiermee kon ik de verbinding maken tussen mijn bedrijfskundige en natuurgeneeskunde achtergrond; tussen mijn hoofd en mijn hart. Het inspireren van mensen en het geven van trainingen is mijn passie.

Nadat ik mijn studie Bedrijfskunde in Groningen succesvol heb afgerond begon ik te werken in het bedrijfsleven. Maar ergens wist ik: “Dit is het niet.” Toen mijn zoon geboren werd, kreeg ik een heel belangrijk inzicht. Ik had zo’n sterk verlangen, dat hij écht  zichzelf kon zijn en zou doen wat hij het liefste wilde. Waarbij ik me realiseerde dat kinderen niet leren door verhalen, maar door doen en nadoen. En ik was zijn grote voorbeeld.
Ik besloot mijn hart te volgen en Natuurgeneeskunde te studeren. Vervolgens rondde ik in 2013 de opleiding PresentChild® af. Anderen helpen met het ontdekken van wie je bent en wat je wilt stond in mijn leven altijd al centraal. Het kindertolken geeft mij handvatten om met mensen naar de bron te gaan van wie ze werkelijk zijn. 
Nadat ik eerst zelf op ontdekkingstocht ben gegaan, mag ik hiermee nu anderen inspireren en ze helpen. Ik merk dat mensen hierdoor het geluk in zichzelf ontdekken en weer, of (nóg) meer gaan stralen. 

Meer over Jennie >>