Kijk bij 'Blog en media'

Janita schrijft een blog. Lees mee en reageer.

- Week van de opvoeding en win jij een weekendje weg?

- Het begin en einde van een mensenleven

- Rommelblindheid in gezinnen;

- Kloppen de gelukscijfers over kinderen?

- Je kind helpen zich fijn te voelen.

Onze kinderen vertellen ons - vaak zonder woorden - over vele kleine en grote dingen die wij moeten weten. Daarover gaat het manifest 'De stem van kinderen': een wake-up call voor ons en de wereld.

Juist nú vragen ze ons liefdevol en urgent om veranderingen in ons eigen leven en in de wereld aan te brengen. Veranderingen die al veel langer nodig zijn, waar we allemaal behoefte aan hebben en waar de tijd nu rijp voor is.

Lees verder op: www.WeMirrorYou.com of download daar het manifest.

Weeg het in je hart en kom in actie. Lezen is een goed begin! 

Een feest van herkenning dat jouzelf, je kind, je relatie en gezin goed doet!

25 jaar geleden inmiddels is het (!) dat ik ontdekte dat mijn zoon me spiegelde en PresentChild geboren werd. Het jochie van vier uit het boek 'Het Fluisterkind' is een boom van een man en al een jaar of tien het huis uit. Een echo uit een vervlogen tijd.

Wat gebleven is, is de PresentChild methode; de Training tot Kindertolk; het spiegelen dat honderden toegewijde kindertolken in Nederland en België dagelijks doen met een therapeutisch resultaat bij ouders én kinderen. Wat er ook is, zijn steeds meer ouders die wakker worden!

Er is bewustwording, verbinding én liefde nodig voor onszelf, elkaar en onze prachtige aarde. Dat is de opdracht van deze tijd, voor onze kinderen.

Ja, wij gebruiken ook (wat) cookies op onze site, doorgaan betekent akkoord gaan. Meer lezen? Klik hier