Het geluk en de gezondheid van je kinderen, dat gaat je aan het hart als ouder. Je hebt er 'alles' voor over dat het weer stroomt: dat je kind blij en fit is en dat jullie elkaar goed kunnen verstaan.

Als er dus iets speelt rondom je kind, kom dan in actie en help je kind én jezelf als ouder(s). Op zeer bescheiden schaal kun je terecht in mijn praktijk. Ik vind het fijn om naast het schrijven en trainen ook voeling te houden met wat er bij kinderen en in gezinnen speelt.

Hoe werkt het?

Mail het secretariaat met je telefoonnummer zodat we contact met je kunnen opnemen. Als er een wachtlijst is, zullen we je desgewenst doorverwijzen naar een kindertolk bij jou in de stad/regio.

We spreken eerst af voor een intakegesprek waarbij ik het verhaal van jou over je kind opschrijf. Dit verhaal wordt vertaald d.w.z dat het nu gaat over iets in jouw leven dat graag gezien, gehoord, geliefd of geleefd wil worden. 

Doorgaans bestaat een traject uit een intake, de vertaling, een terugkoppelingsgesprek en één of enkele follow-up afspraken. Elk van deze afspraken duren in principe één uur. Mijn uurtarief is 80 Euro. Rondom Leeuwarden komen daar wat reiskosten bij. Ik kom namelijk graag bij je thuis (als je in of rond Leeuwarden woont). 

De consulten worden niet vergoed door zorgverzekeraars. Ik heb ik voor vrije beroepsuitoefening gekozen (te veel plichten en regels). Na een kwart eeuw in dit vak weet ik uit ervaring dat PresentChild zichzelf uitbetaalt. 

Ja, ik wil mijn kind, mijn gezin én mijzelf helpen. Ik maak een afspraak.