Het geluk en de gezondheid van onze kinderen gaat ouders aan het hart. Omgekeerd is dat ook zo. Kinderen helpen ons bij onze ontwikkeling, levensvreugde en gezondheid. Dat is voor hen van groot belang en goed voor ouders én kinderen!

Als initiator van de PresentChld methode vind ik het - naast het schrijven en het geven van trainingen - fijn om kinderen, gezinnen te helpen. Je kunt daarom terecht in mijn praktijk als er iets aan de hand is met je kind.

Hoe werkt het? Mail het secretariaat met je telefoonnummer zodat we contact met je kunnen opnemen voor een afspraak. Als er een wachtlijst is, zullen we je desgewenst doorverwijzen naar een kindertolk bij jou in de stad/regio.

Tijdens de eerste afspraak kun je het verhaal over het probleem van je kind uitgebreid vertellen. Dit verhaal zal ik vertalen d.w.z omzetten zodat het nu een boodschap van jouw kind is over iets uit jouw leven dat graag gezien, gehoord, geliefd of geleefd wil worden. 

Soms kun je daarna zelf weer vooruit. Het is ook mogelijk dat je meer hulp nodig hebt. Elk van deze afspraken duren in principe één uur. Mijn uurtarief is 80 Euro met wat reiskosten. Ik kom namelijk graag bij je thuis (als je in of rond Leeuwarden woont). 

Ik heb gekozen voor een vrije beroepsuitoefening los van een beroepsvereniging en vergoedingen door zorgverzekeraars (te veel verplichtingen en regeldruk). Na een kwart eeuw in dit vak weet ik uit ervaring dat PresentChild zichzelf uitbetaalt. 

Ja, ik wil mijn kind, mijn gezin én mijzelf helpen. Ik maak een afspraak.