Het geluk en de gezondheid van onze kinderen gaat ouders aan het hart. Omgekeerd is dat ook zo. Kinderen helpen ons bij onze ontwikkeling, levensvreugde en gezondheid. Dat is voor hen van groot belang en goed voor ouders én kinderen!

Als initiator van de PresentChld methode vind ik het - naast het schrijven en geven van trainingen - fijn om kinderen, ouders, gezinnen te helpen. Je kunt daarom terecht in mijn praktijk als er iets aan de hand is met jou, je kind, jouw relatie of gezondheid. 

Wat ik graag doe is een stem zijn voor wie of wat geen woorden heeft: 

  • Het onuitgesprokene in gezinnen tussen de ouders onderling en in de ouder-kind relatie, vooral ook: de liefde die er is werkzaam maken gezinnen;
  • Het ongezegde van de baby die jij hebt of de baby die jij zelf was: problemen die voortkomen uit het niet begrijpen van de taal van een baby.  
  • De achterliggende boodschap van een probleem van jouw kind;
  • Iets uit je onbewuste dat je in de weg staat het leven te leiden dat je wilt;
  • Hoe je lichaam jou helpt bij een klacht. 
  • Als niets anders jou lijkt te kunnen helpen; 

Of ik je kan helpen bij datgene wat jou bezig houdt? Vraag het gerust! Ik zal je altijd vragen of je bereid bent naar jezelf te kijken. Persoonlijke bewustwording is de rode draad van mijn praktijk.

Hoe werkt het? Mail het secretariaat met je telefoonnummer zodat we contact met je kunnen opnemen voor een afspraak. 

Over het kindertolken: tijdens de eerste afspraak (1 uur) kun je het verhaal over het probleem van je kind uitgebreid vertellen. In een tweede uur (waar jij niet bij bent) zet ik dit verhaal om naar een boodschap van jouw kind voor jou: iets uit jouw leven dat graag gezien, gehoord, geliefd of geleefd wil worden. Deze wordt vervolgens aan jou teruggekoppeld tijdens de tweede afspraak (3e uur). Soms kun je daarna zelf weer vooruit. Het is ook mogelijk dat je meer hulp nodig hebt. Elk van deze onderdelen duren in principe één uur. Mijn uurtarief is 80 Euro.

Ik heb gekozen voor een vrije beroepsuitoefening los van een beroepsvereniging en vergoedingen door zorgverzekeraars (te veel verplichtingen en regeldruk). Na een kwart eeuw in dit vak weet ik uit ervaring dat PresentChild zichzelf uitbetaalt. 

Ja, ik wil mijn kind, mijn gezin én mijzelf helpen. Ik maak een afspraak.