Je hebt het verlangen om als kindertolk vanuit de kern met gezinnen te werken, ook ben je volop met je persoonlijke bewustwording bezig, maar transformatieprocessen begeleiden bij anderen ... daar kun je nog verder in groeien.

De training 'Coachende vaardigheden voor Kindertolken' werkt als een brug naar de Training tot Kindertolk. Het is passend als jouw coachende vaardigheden m.b.t. volwassenen meer invulling en stevigheid kunnen gebruiken om ouders op een respectvolle en verantwoorde manier te begeleiden in hun transformatieproces.

We werken in een kleine groep van 12 - 15 mensen met begeleiding van twee deskundige trainers tegelijk! Het is geen schriftelijke cursus of een 'bijwonen is genoeg' - training maar een intensieve en praktische training waarbij je ook tussen de lessen door (samen) aan de slag gaat.

Een persoonlijk consult maakt deel uit van de training en is inbegrepen in de prijs.

Trainers: Marga Huis in 't Veld (kindertolk, kindercoach en coach voor volwassenen) en Suzanne Bramante-van der Poel (kindertolk, coach, systemisch opsteller, stiefplan-coach, journey-pratitioner). 

De lessen beslaan maar liefst 14 dagen en lopen van september/oktober tot juni. Na een startdag vervolgen we met tweedaagsen op vrijdag en zaterdag verdeeld over het seizoen en is er tot slot een enkele einddag. Lestijden: 10 - 17 uur.

Studiebelasting: 14 lesdagen van (84 uur) en buiten de lesdagen gemiddeld 8 uur per week gedurende de looptijd van de training: 266 uur. Totaal: 350 uur.

Trainingsgeld: € 2765 inclusief koffie, thee en een werkboek met lesmateriaal, exclusief lunch en overnachting. Gespreid betalen is mogelijk tegen een meerprijs van 50 Euro. Je betaalt in dat geval 265 inschrijfgeld en daarna vier termijnen van 637,50

Deze training is aftrekbaar voor de belastingen omdat het om een beroepsgerichte opleiding gaat. 

Belgische kandidaten kunnen daarbij ook nog gebruik maken van de KMO-portefeuille. Dit is een maatregel waardoor je 30% financiële steun kan krijgen voor de  opleiding. Aanmelden voor de KMO-procedure kan hier.

Als je je vóór 1 aug 2021 inschrijft, ontvang je bovendien het boek 'Het Fluisterkind' van Janita Venema met een persoonlijke boodschap erin. Neem dat mee!

Gratis parkeren voor de deur. 

Zienderogen Beter is geregistreerd bij het CRKBO, het centraal register kort beroepsonderwijs. Hierdoor kunnen we onze trainingen BTW-vrij aanbieden. Je kunt Zienderogen Beter vinden via: www.crkbo.nl/register/instellingen.

Na het met succes doorlopen van de training ben je coach; ontvang je hiervan een certificaat; kun je al in gezinnen aan het werk als coach én kun je doorstromen naar de Training tot Kindertolk. 

Ja, ik meld me aan.

'Coachende vaardigheden voor kindertolken' en de 'Training tot Kindertolk' zijn intitiatieven van Zienderogen Beter, het trainingsbureau van Janita Venema.