'Coachingsvaardigheden voor a.s. kindertolken' is onze vooropleiding vóór de Training tot Kindertolk®.

Je voelt van binnen de behoefte/roeping om vanuit de kern met gezinnen te gaan werken. Je wilt graag kindertolk worden maar het ontbreekt je op dit moment aan voldoende basis in coachende - en/of procesbegeleidende vaardigheden. Dan is deze training geschikt voor jou!

We werken in een kleine groep van 10-16 mensen met de intensieve begeleiding van twee deskundige trainers! Geen schriftelijke cursus of 'bijwonen is genoeg' - training maar een intensieve en praktische training waarbij je ook tussen de lessen door (samen) aan de slag gaat.

Een persoonlijk consult maakt deel uit van de training.

De lessen lopen van oktober 2018 - juni 2019. We beginnen met een startdag en gaan dan verder in weekenden op vrijdag en zaterdag verdeeld over het seizoen met tot slot een einddag.

Lestijden: 10 - 17 uur.

Docenten: Liesbeth Stomp (opstellingen, energetisch therapeut, kindertolk en trainer) en Marga Huis in 't Veld (kindertolk, kindercoach en coach voor volwassenen).

Trainingsgeld: € 2750 inclusief koffie, thee en een werkboek met lesmateriaal, exclusief lunch en overnachting. Eventueel in vier termijnen te betalen (voor 50 Euro extra). 

Gratis parkeren voor de deur. 

Voor Belgische kandidaten is er vanaf mei 2016 de mogelijkheid gebruik te maken van de KMO-portefeuille. De KMO-portefeuille is een maatregel waardoor ondernemers financiële steun krijgen bij aankoop van opleiding en adviesdiensten.

Ja, ik meld me aan.