'Coachende vaardigheden voor kindertolken' is onze vooropleiding vóór de Training tot Kindertolk. Het werkt als een brug in het geval je die coachingsvaardigheden niet of onvoldoende hebt maar wel het verlangen voelt om vanuit de kern met gezinnen te gaan werken, ook ben je al volop met je persoonlijke bewustwording bezig geweest. Dan is deze training geschikt voor jou!

We werken in een kleine groep van 10-16 mensen met de intensieve begeleiding van twee deskundige trainers tegelijk (!). Het is geen schriftelijke cursus of een 'bijwonen is genoeg' - training maar een intensieve en praktische training waarbij je ook tussen de lessen door (samen) aan de slag gaat.

Een persoonlijk consult maakt deel uit van de training en is inbegrepen in de prijs!

Trainers: Marga Huis in 't Veld (kindertolk, kindercoach en coach voor volwassenen) en Suzanne Bramante-van der Poel (kindertolk, coach, systemisch opsteller, stiefplan-coach, journey-pratitioner). 

De lessen beslaan 14 dagen (!) en lopen van oktober 2018 - juni 2019. We beginnen met een startdag en gaan dan verder met tweedaagsen op vrijdag en zaterdag verdeeld over het seizoen met tot slot een einddag. Lestijden: 10 - 17 uur.

Studiebelasting: 14 lesdagen van (84 uur) en buiten de lesdagen gemiddeld 8 uur per week gedurende de looptijd van de training: 266 uur. Totaal: 350 uur.

Trainingsgeld: € 2765 inclusief koffie, thee en een werkboek met lesmateriaal, exclusief lunch en overnachting. Eventueel in vier termijnen gespreid te betalen. 

Gratis parkeren voor de deur. 

Voor Belgische kandidaten is er vanaf mei 2016 de mogelijkheid gebruik te maken van de KMO-portefeuille. De KMO-portefeuille is een maatregel waardoor ondernemers financiële steun krijgen bij aankoop van opleiding en adviesdiensten.

Zienderogen Beter is geregistreerd bij het CRKBO, het centraal register kort beroepsonderwijs. Hierdoor kunnen we onze trainingen BTW-vrij aanbieden. Je kunt ZOB vinden via: www.crkbo.nl/register/instellingen.

Na het met succes doorlopen van de training ontvang je hiervan een certificaat en kun je doorstromen naar de Training tot Kindertolk. 

Zowel de vooropleiding als de Training tot Kindertolk zijn intitiatieven van Zienderogen Beter, trainingsbureau van Janita Venema. 

Ja, ik meld me aan.