PresentChild is steeds als levende en verwonderende realiteit bij me. Het is geen denkwijze, een leefwijze. Geen kijkrichting, maar een zienswijze. Ik ben zo blij dat ik me inschreef, dat ik dit mag leren kennen - Natascha Bruti

"Deze methodiek is meer dan goud."

Voor mij is de Training tot Kindertolk® een verderRIJKEnde ervaring geweest. Het heeft me ruimte en vrijheid gegeven. Mede dankzij deze training kan ik op een andere manier naar onze kinderen en naar de wereld kijken en is mijn levenswijze als vanzelf hierop aangepast.  Elke les zat vol nieuwe inzichten, kansen die ik binnen mocht laten komen en uitnodigingen om telkens weer een stapje verder buiten mijn comfortzone te stappen. Ik leerde dat mijn ‘wiebelen’ en mijn twijfel erbij hoorden. Eigenschappen die er dus ook mochten zijn en me verder brachten. Belangrijke (kind)stukjes bij mij van binnen zijn het afgelopen jaar gezien, gehoord en gegroeid en mogen eindelijk (weer) buiten spelen. Eigenschappen en ervaringen die ik in kan zetten om andere ouders uit te nodigen om zich ook te openen. Nu ik dat wat ik geleerd heb in de praktijk mag brengen, weet ik de weg naar heling voor mijn klanten en hun kinderen te open. Ze laten zich raken door de boodschap van hun kind(eren) en dat is voelbaar. Werken voelt niet meer als werk en ik ben zo ontzettend dankbaar en trots dat ik inmiddels alweer meer dan een jaar geleden de stap heb genomen om deze prachtige opleiding te gaan volgen. Een aanrader voor iedereen die zijn of haar (innerlijke) kinderen anders wil leren beleven, de waarde van alles wat zich aandient wil leren (in)zien en dit wil toepassen in zijn of haar werk en/of levenswijze - Karin Höhle-Dikken, kindertolk in Capelle a.d. IJssel.

"De training vond ik mooi; de methode is eenvoudig en dat is tegelijkertijd de kracht."
 
"Het kindertolken is een enorme aanwinst in mijn werken met kinderen en ouders, ik wist wel dat ouders en kinderen elkaar beïnvloedden maar dat het zo diep gaat en zo nauwkeurig werkt was volslagen nieuw voor me."

"Na deze training is niets meer hetzelfde. Ik bekijk mezelf en de wereld door een compleet nieuwe bril. Het leert mij herkennen wat ik niet kende. Die eigenschappen en mogelijkheden die zich via het kind plotseling aan mij openbaren en mijn visie verbreden, die me uitdagen. Het helpt mij om inzicht in mezelf te verkrijgen en via dat inzicht ook andere mensen tot inzicht te brengen."

"Dit is de psychologie van de toekomst."

"De Training tot Kindertolk doen is voor mij een van de meest belangrijkste beslissingen in mijn leven geweest. Het brengt me zoveel persoonlijk. Ik hoop het - net als jullie - weer door te mogen geven aan andere (innerlijke) kinderen" - Evelien.

"Ik ben erg onder de indruk van de directheid en snelheid waarmee de kern van het probleem op tafel komt. Beide moeders trouwens ook!"

"Door de training tot kindertolk kon ik mijn gevoel over wat ik waarnam in de kinderen en waarvan ik voelde dat het met de thuissituatie te maken had, onderbouwen. Het concept 'Fuisterkind' werd waarheid voor mij. Het klopte gewoon, ik kon het toetsen in de omgang met ouders en kinderen maar ook bij mijn eigen kinderen. Je zou kunnen zeggen dat de training me de hulpmiddelen heeft gegeven om niet alleen anderen te helpen maar ook om mijn eigen stuk op te pakken en daar ben ik heel dankbaar voor."

"Ik ben lekker druk met tolken en het maakt mij steeds duidelijker hoe sterk deze methode werkt!!
Ga zo door, met opleiden en de energie die jullie erin stoppen!"

"Dit is de meest intrigerende opleiding die ik heb gedaan. Een bijzonder effectief hulpmiddel voor het bijdragen aan oplossingen voor vraagstukken van mensen. Daar ben ik voor mijn coachingspraktijk erg blij mee."

Ja, ik wil graag gebeld worden voor een oriënterend gesprek.