Je merkt dat de problemen van kinderen niet uit de lucht komen vallen en wilt graag de ouders er bij betrekken. Maar op welke manier hangt het probleem van het kind nu precies samen met het leven van de ouders? En hoe bereik je de ouders op een liefdevolle en effectieve manier?

Op 29 augustus om 19.30 uur is er een informatieavond bij de Lichtbron te Wijnegem. Janita Venema en haar Belgische co-trainers Joba Maréchal en Leni Vander Steene zullen aan de hand van vele voorbeelden uit de praktijk vertellen over het werk als kindertolk én de Training tot Kindertolk. Als kindertolk help je kinderen via hun ouders, met de kracht van liefde!

Vrije entree. Graag vooraf aanmelden via info@presentchild.com.
 
Wil jij ouders op een liefdevolle manier deel laten zijn van de oplossing als er iets met hun kind aan de hand is?
Wil jij dat ouders hun kind echt verstaan voorbij de opvoedtrucs?
Wil jij meewerken aan een generatie kinderen die gehoord, gezien en begrepen worden?
Ontdek dan tijdens de informatieavond of het kindertolk zijn bij jou past. Vrije entree. Graag vooraf aanmelden via: info@presentchild.com
 
Als kindertolk maak je kinderen verstaanbaar. Je vertaalt het gedrag of de klachten van kinderen voor hun ouders. Juist ook als kinderen problemen laten zien zijn ze een waardevol geschenk voor hun ouders en opvoeders. Ze laten zien waarvan wij ons bewust mogen worden, wat we mogen doorvoelen of anders doen in ons leven. Het basismateriaal van een kindertolk is het verhaal van ouders over het probleem van het kind, daaruit komt een kristalhelder de boodschap voor de ouder of opvoeder naar voren. Kinderen geven ons liefdevolle, pure wijsheid waar zowel zij als wij beter van worden. Een wereld van verschil in gezinnen. 
 
Ja, ik kom naar de informatieavond in Wijnegem op donderdag 29 augustus om 19.30 uur. Ik meld me aan via: info@presentchild.com