Webinar 30/08 om 20 uur
'Kinderen anders helpen, als kindertolk!'

Waarschijnlijk weet of voel je dat kinderen hun ouders iets willen vertellen met de problemen die ze laten zien. Maar ja, het is lastig als ouders daar niet voor open staan. Ze zoeken een quick fix bij hun kind. Ze kunnen in de weerstand schieten of zich schuldig voelen. En soms lijkt het ook alsof ze het echt niet kúnnen zien. Hoe bereik je ze dan toch?

Door ouders vrijuit te laten vertellen wat het probleem bij hun kind is. Dáár zoeken ze een oplossing voor, dát weten ze tot in detail! Als kindertolk leer je dit verhaal te vertalen, net zoals een gewone tolk doet. Want ook kinderen en ouders spreken verschillende talen.

Wanneer ouders via jou hun kind eindelijk kunnen verstaan, horen wat het vraagt en voelen dat het waar is, dan gaat hun hart open! De liefde voor hun kind springt erin. Ze wíllen nu doen wat nodig is, gaan hun levenslessen aan. Het probleem verandert in balsem voor de ziel. Het kind en de ouders zijn beiden geholpen.

Wil jij kindertolk worden, een spiegelexpert in gezinnen en relaties, op school, in de zorg of in de kinderopvang? Schrijf je dan nu in voor het webinar op 30 augustus om 20 uur.

Alle tijd voor verhalen, voorbeelden, jouw vragen en de Training tot Kindertolk. Natuurlijk mét STAP, KMO etc.

Ik zie je dan, fijne zomer! Janita