Gemakkelijk binnenkomen bij ouders: dat is wat het kindertolken doet.
Webinar op 14 juni om 09.30 uur.

Als een kind lastig gedrag, een probleem of een klacht laat zien, focussen ouders zich vaak op het kind en zoeken ze hulp voor hun kind. Maar het gedrag van kinderen is meestal niet het probleem. Het is juist ergens een oplossing voor!

Kinderen kijken dwars door hun ouders heen. Met hun gedrag vertellen ze aan hun ouders wat er in hén speelt en nu hun aandacht vraagt.

Op een buitengewoon intelligente en liefdevolle manier treden ze daarover in detail. Een levensles aan de ouder(s) die alleen het kind kent en door het onderbewuste of de ziel van de ouder herkend wordt als waar. Ouders wíllen nu doen wat nodig is.

Wil jij kindertolk worden: een spiegelexpert in gezinnen en relaties of in de zorg, onderwijs of kinderopvang? Wil jij het kind en de ouders tegelijkertijd helpen? Wil je voelbaar en concreet overbrengen wat voor ouders nu nog ongrijpbaar is?

Schrijf je dan nu in voor het webinar op 14 juni om 09.30 uur. Wees welkom.

Meld je hier aan voor het webinar

Ik vertel met levensechte voorbeelden over mijn werk als kindertolk en stem van kinderen. Natuurlijk vertel ik ook hoe jij kindertolk kunt worden.