Misschien voel jij óók dat er meer achter het probleem van een kind zit en wil je hen beter leren helpen. Maar wat is het precies dat kinderen uitdrukken? Is de boodschap voor papa of mama of voor hen beiden? En hoe breng je die boodschap van het kind liefdevol, concreet en rakend over zodat ouders van harte deel van de oplossing willen zijn.

Dat is precies wat een kindertolk doet
De juiste woorden geven aan datgene wat er achter het gedrag van een kind zit. Woorden die aankomen zodat ouders helderheid krijgen, zich bewust maken, helen, bevrijden. Zodat er een duurzame oplossing voor ouder én kind ontstaat. Ben je benieuwd hoe jij hieraan kan bijdragen, sluit dan aan bij een van de gratis webinars op: 

Donderdag 24 juni om 20 uur - Word als kindertolk een spiegelexpert in gezinnen! Presentatie: Joba Maréchal en Leni Vandersteene

Donderdag 1 juli om 20 uur - Ouders leren coachen - voorbij het opvoedniveau - én kindertolk worden. Presentatie: Janita Venema

We vertellen over ons werk als kindertolk, als trainer en als stem aan kinderen. Met levensechte voorbeelden vanuit onze praktijken. Ook informeren we je hoe jíj kindertolk kunt worden. 

Wie weet wil jij óók de stem van kinderen vertolken in gezinnen, ouderrelaties, de hulpverlening, het onderwijs, de kinderopvang of de samenleving. Schrijf je nu in.