Intergenerationeel trauma, is een grote of kleine schokkende gebeurtenis die je als kind hebt meegemaakt die onvoldoende is verwerkt en daardoor doorgegeven wordt aan de volgende generatie.

Je kind kan een intergenerationeel trauma spiegelen. Een deel van jezelf of je (voor)ouders dat nog onbewust, ongeleefd en ongeliefd is wordt door je kind zichtbaar gemaakt door je te raken/triggeren?

In dit webinar willen we je door middel van voorbeelden en een oefening laten ervaren wat intergenerationeel trauma is en je nieuwsgierig maken naar de PresentChild methode van de Training tot Kindertolk.
In de Training tot Kindertolk leer je de spiegels die kinderen hun ouders geven op te helderen. Ook leer je ouders begeleiden bij het helen van trauma en hen te begeleiden bij het laten opgroeien en integreren van het ontdekte innerlijk kinddeel.


Wil je hier meer over weten?
Schrijf je dan nu in voor het webinar van 7 juni.

We praten dan graag verder. 
Lieve groet, Janita, Anke & Anke
En de rest van het team van PresentChild


Als een kind lastig gedrag, een probleem of een klacht laat zien, focussen ouders zich logischerwijs vaak op het kind en zoeken ze hulp voor hun kind.

Maar het gedrag van kinderen is meestal niet het probleem, het is juist ergens een oplossing voor!

Op een buitengewoon liefdevolle en 'niet te ontkennen' manier treden kinderen in detail over wat er in de ouder speelt. Het kind wéét en het onbewuste van de ouder herkent het als waar.

Het kindertolken werkt fantastisch bij ouders die de oplossing nu nog buiten zich zoeken én voor bewuste ouders die 'even niet zien' wat hun kind hen vertelt.

Wil jij kindertolk worden: de kern raken en een duurzame oplossing voor ouder én kind bieden? 

Geef betekenis aan wat kinderen hun ouders spiegelen en help zo kinderen en ouders tegelijkertijd.

Schrijf je dan nu in voor het webinar van 27 juni.
Dan praten we graag met je verder. 

Lieve groet, Janita, Anke & Anke
En de rest van het team van PresentChild