De taal van het lichaam

Als we luisteren naar de signalen van ons lichaam, merken we dat ons lichaam veel informatie geeft over onszelf. Over onze vitaliteit, onze bewegingsruimte, onze rust, hoe we in ons vel zitten en vanuit welke patronen we geneigd zijn te reageren.  
Houding, beweging, symptomen en klachten van ons lichaam kunnen aanhoudende patronen van over-leven kenbaar maken, waarbij ook generatiepatronen een rol kunnen spelen. Wanneer we ons (meer) bewust zijn van de signalen en patronen van ons lichaam, hebben we de mogelijkheid om zelf keuzes te maken in hoe we er mee omgaan, in plaats van ons erdoor te laten leiden.

Wat ervaar je, waar voel je de ruimte, wat is je verlangen, je wens? Hoe brengt je lichaam dat tot uiting? Hoe kun je de signalen van het lichaam vertalen en hoe zou je dat kunnen gebruiken in de praktijk?
Voel je gedragen en gesteund door de handen van de ander om je eigen antwoorden te vinden. In de verbinding en harmonie tussen hoofd, hart en lichaam kan levensenergie en levenslust meer gaan stromen!

Voel jij je aangesproken en heb je zin samen de ervaring aan te gaan, te delen, te leren en elkaar te inspireren? Doe dan mee! Ik zie je graag op één van beide dagen.

Lees hier meer over Geralda Kooi

 

Inschrijven