Skip to main content

Een voorproefje…

Gratis 2 hoofdstukken van ‘Het Fluisterkind’

Luisteren naar wat je kind over jouw leven te vertellen heeft. Het boek waarin de PresentChild methode beschreven staat.

Wil je eerst even proeven aan het boek net zoals je dat bij een boekhandel kunt doen?

Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en je ontvangt de eerste twee hoofdstukken direct in je mailbox!

Zo kun je eerst voelen of het boek bij je past.

Lees hier meer over mijn Privacy Verklaring

Meld je aan voor de gratis hoofdstukken en ontvang daarnaast op regelmatige basis de nieuwsbrief boordevol waardevolle informatie, updates en aanbiedingen. Uiteraard kun je je op elk gewenst moment uitschrijven voor de nieuwsbrief.

Beschrijving & specificaties

Je kind gebruikt zijn gedrag, spel, ontwikkeling of zelfs klachten als taal om duidelijk te maken wat er bijgestuurd mag worden in jouw leven, relatie of gezin. Daar gehoor aan geven betekent een verrijking voor jezelf maar je zult ook merken dat het positief doorwerkt op het gedrag en de gezondheid van je kind. In dit werkboek worden handvatten geboden om practisch mee aan de slag te gaan. Tevens beschrijft Janita helder en recht uit het hart voorvallen uit haar leven die voor iedere ouder herkenbaar zijn en de methodiek illustreren. Het is voor vele lezers een onvergetelijk boek geworden.

  • Het boek lees je als een roman in één adem uit terwijl intussen een levensveranderende ervaring plaats vindt.
  • Het boek maakt duidelijk dat jouw kind zich net zo intens en actief inzet voor jouw levensgeluk als jij voor dat van je kind.
  • Het boek zorgt er voor dat jullie elkaars inspanningen leren verstaan waardoor zowel jij als je kind geholpen worden.

Janita Venema is behalve de schrijver van dit boek ook de initiator van de PresentChild Methode, verder is ze kindertolk, klassiek homeopaat en moeder van twee kinderen. Ze leidt in Nederland, België en daarbuiten hulpverleners op tot kindertolk.

Het boek is in het Engels vertaald onder de titel: PresentChild en in het Duits onder de titel: Die PresentChild Methode.