Skip to main content

Marga Huis in ‘t Veld

‘Kinderen kunnen jou geweldig nadoen,
dus geef ze iets geweldigs om na te doen.’

Mijn zoontje wilde mij iets duidelijk maken toen hij ’s nachts met zijn hoofd tegen de ledikant aan bleef bonken, dat wist ik zeker! Maar wat, dat kon ik niet ontdekken! Ik probeerde alles om van dit ‘probleem’ af te komen, maar niets hielp. Totdat ik terecht kwam bij een kindertolk en ik een vlijmscherpe boodschap terugkreeg. Ik moest uit mijn ‘hoofd’ komen en weer op mijn intuïtie gaan vertrouwen.

Voor mij was dat de stap zetten om volledig zelfstandig als coach te gaan werken! Dat is inmiddels acht jaar geleden. In al die jaren heb ik al heel wat ouders mogen begeleiden in hun ont-wikkeling en zo ook die van hun kind(eren). Het teruggeven van de boodschap van het kind voor de ouder geeft enorme inzichten, het proceswerk begint daarna. Want, hoe ga je iets veranderen wat je al jaren zo doet? Mijn kennis over het doorbreken van familiepatronen, energiewerk, NLP en lichaamsgericht coachen, zet ik in om de ouders diepgaand in hun proces te begeleiden.

Als trainer van de opleiding ‘Coachende vaardigheden voor kindertolken’ mag ik mijn expertise van het proceswerk met liefde en plezier doorgeven aan (aanstaande) kindertolken. Het is steeds weer een feestje om te zien hoe deze studenten persoonlijk en als coach groeien!

Mijn expertise en achtergrond

  • Gezins-, ouder- en kindercoach
  • EMDR en PRI
  • The Desire Map
  • Businesscoach
  • Communicatie-adviseur

Mijn expertise en achtergrond

  • Gezins-, ouder- en kindercoach
  • EMDR en PRI
  • The Desire Map
  • Businesscoach
  • Communicatie-adviseur

‘Kinderen kunnen jou geweldig nadoen,
dus geef ze iets geweldigs om na te doen.’

Mijn zoontje wilde mij iets duidelijk maken toen hij ’s nachts met zijn hoofd tegen de ledikant aan bleef bonken, dat wist ik zeker! Maar wat, dat kon ik niet ontdekken! Ik probeerde alles om van dit ‘probleem’ af te komen, maar niets hielp. Totdat ik terecht kwam bij een kindertolk en ik een vlijmscherpe boodschap terugkreeg. Ik moest uit mijn ‘hoofd’ komen en weer op mijn intuïtie gaan vertrouwen.

Voor mij was dat de stap zetten om volledig zelfstandig als coach te gaan werken! Dat is inmiddels acht jaar geleden. In al die jaren heb ik al heel wat ouders mogen begeleiden in hun ont-wikkeling en zo ook die van hun kind(eren). Het teruggeven van de boodschap van het kind voor de ouder geeft enorme inzichten, het proceswerk begint daarna. Want, hoe ga je iets veranderen wat je al jaren zo doet? Mijn kennis over het doorbreken van familiepatronen, energiewerk, NLP en lichaamsgericht coachen, zet ik in om de ouders diepgaand in hun proces te begeleiden.

Als trainer van de opleiding ‘Coachende vaardigheden voor kindertolken’ mag ik mijn expertise van het proceswerk met liefde en plezier doorgeven aan (aanstaande) kindertolken. Het is steeds weer een feestje om te zien hoe deze studenten persoonlijk en als coach groeien!