Skip to main content

Vind een kindertolk

Linda Welles

Berkel en Rodenrijs
Ik heb altijd al een grote liefde en passie gevoeld voor kinderen. Hun rijke gevoelsleven, hun wijsheid en puurheid; het raakt mij diep en het vormt een prachtige inspiratiebron en spiegel voor hoe si

Nele Bulens

Tielrode (Temse)
Met mijn begeleiding ontdek je persoonlijke groei en gezinsbalans. Ik combineer kindertolken met energetisch werk, meditatie en creatieve therapieën, afgestemd op jouw unieke situatie.

Nele Bulens

Moerbeke
Met mijn begeleiding ontdek je persoonlijke groei en gezinsbalans. Ik combineer kindertolken met energetisch werk, meditatie en creatieve therapieën, afgestemd op jouw unieke situatie.

Ingeborg Bierens de Haan

Bloemendaal
Ik geloof in de kracht van de mensen en in het bijzonder van die van onze kinderen en wat wij van hen kunnen leren als wij begrijpen wat zij ons duidelijk willen maken met hun gedrag.

Indi Hondema

Omdat ik als Kindertolk® goed begreep dat ieder kind in onbalans een diepe boodschap heeft voor degene die erdoor geraakt wordt, zag ik ook de verborgen signalen van onze kinderen in het onderwijs.

Anke Warmerdam

Eibergen
Het doorbreken van familiepatronen en intergenerationeel trauma, door het zien en omarmen van de spiegels om je heen binnen relaties, voelde vanaf dat moment als mijn levensmissie.

Miranda Braunius

Geesteren
Het kindertolken is een prachtig instrument dat op een eenvoudige en krachtige manier de signalen van je kind tot aan de kern laat zien. Kinderen spiegelen namelijk het gedrag van jou als ouder.

Eefje Worms

Deurne
Door in de spiegels te kijken die mijn kinderen mij voorhielden, voelde ik de verbinding weer. Ik kon weer leven in plaats van overleven. Ik wil ook jou de kracht van het kindertolken laten ervaren.

Tineke van der Woude

Gasteren
De PresentChild methode geeft ouders inzicht in wat kinderen d.m.v. gedrag, stoornissen in de ontwikkeling of ziekte hen spiegelen en biedt perspectief voor ouder en kind.

Monique Vervliet

Vilvoorde
Kinderen zijn via hun gedrag uitstekende wegwijzers naar onze binnenwereld. Gedrag van kinderen dat ons raakt/triggert is een cadeau, een uitnodiging om op verkenning te gaan binnenin.

Mireille Veninga

Leeuwarden
Wat een verrijking is deze prachtige methode, het sluit naadloos aan op dat wat helpt om echt verandering te brengen.

Rein Vandewege

Gent
Ik werk als kindertolk graag met de PresentChild methode omdat ik die als een liefdevolle en respecterende en een zeer nauwkeurige en diepgaande benadering ervaar.

Mardy Thomassen

Breda
Als je in het water kijkt zie je vaak een schitterende spiegeling van je omgeving of misschien wel van jezelf. Weet je dat je kind jou een spiegel kan voorhouden door zijn of haar gedrag?

Inge Theeuwes

Zoersel
Mijn zielsmissie en passie is om volwassenen en kinderen dichter bij elkaar te brengen zodat zij beiden in hun volle kracht en eigenheid het leven kunnen vieren!

Linda Struik

Markelo
Ik richt me als gezinscoach niet alleen op de kinderen, maar vooral ook op de ouder(s). Mijn ervaring is dat ouders vaak van zeer goede wil zijn, en het beste van zichzelf geven.

Anke Stegenga

Emmen
Als ouders gaan we onze kinderen voor. Waar wij niet meer over hoeven te struikelen bij onszelf, daar struikelen de kinderen ook niet meer over.

Berit Smits

Lierop
Het is mijn missie om zoveel mogelijk ouders te helpen, te kunnen opvoeden met een lach! Ik zie opvoeden als de mooiste opleiding die je kunt volgen.

Annita Smit

Hoogeveen
Zolang je als ouder pijn, verdriet of gemis uit je eigen verleden niet hebt kunnen verwerken, kun je je kind op dit gebied ook niet helpen. Sterker nog, je kind gaat juist proberen om jou te helpen.

Nadine Smets

Borgloon
Mijn dochter leerde me zoeken, de ‘waaromvraag’ stellen naar het vinden van het juiste antwoord.

Ingrid Smeets

Heerlen
Ik ben kindertolk geworden vanuit de overtuiging dat onze kinderen bij ons komen om ons te helpen bij onze levenslessen.

Lyannne de Schrijver

Lochem
Ouders wensen het beste voor hun kind, maar kinderen wensen ook écht het beste voor hun ouders.

Janneke Russchen

Bakkeveen
Het kind is als een spiegel, waardoor je helder krijgt wat gezien en geheeld mag worden. De kracht van de liefde voor het kind zorgt ervoor dat we in beweging komen en blijven.

Nadine van Nieuwenhuijzen

Vlissingen
Leren vanuit het hart. Je blik openen, zodat je op een andere manier leert kijken en kunt leren! Als Kindertolk en coach kan ik dit aan kinderen en volwassenen doorgeven en dat is waar mijn hart ligt.

Hilde Nagels

Hasselt
Ik ga samen met jou de diepte in en help je jouw zelfgenezend vermogen te activeren zodat je, vanuit eigen kracht, eindelijk je oude ballast los kan gaan laten.

Nora Naber

Amersfoort
Behalve dat een kind ​aanwijzingen geeft, geeft ook jouw eigen lichaam signalen af die vertaald kunnen worden naar een boodschap voor je ziel. Daarvoor gebruik ik de methode van Biologika. 

Famke Meerhoff

Sprang Capelle
Het gedrag van een kind en zijn ouders is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Al jong heb ik mijn rol van betekenis in dit unieke samenspel ontdekt.

Marieke Linders

Eindhoven
Kinderen zijn zulke mooie spiegels, ze wijzen je precies je kwaliteiten, en ook de zere plek aan. Je merkt het aan hoe hevig je geraakt wordt door iets wat je kind doet of heeft.

Bieke Leysen

Lier

Anouk Lemmen

Pijnacker
“Het verhaal van jouw kind activeert jouw stappen naar balans, kracht en liefde”

Mirjam Laseur-van Ast

Noordwijk
Als pedagoog, coach en Kindertolk® help ik jou graag op weg om anders te kijken en te handelen in situaties met je kind die jou raken.

Lianne Kortenoeven-Gerrits

Asten
Wees zelf de verandering die je wilt zien bij je kind. Wanneer er iets verandert in jou, werkt dit automatisch door naar je kind.

Lizzy Koot

Schuttekampweg 17, 6443 VK Brunssum
Als kindertolk en bewustwordings- en bemiddelingscoach voor relatie en gezin maak ik jullie bewust van jezelf en elkaar.

Annemarie Kluin – Reijmer

Zutphen
Vanuit de liefde van een kind voor de ouders, laat een kind aan diens ouder(s) zien wat de kern van het vraagstuk is. Maar deze boodschap zit vaak “verstopt”, bijvoorbeeld in gedrag dat kind.

Jannie Klaren

Delfstrahuizen
Jouw kind zet zich net zo intens en actief in voor jouw levensgeluk, als jij voor het levensgeluk van je kind.

Linde Klip

Uithuizermeeden
Een kindertolktraject is geen toverformule. Het vraagt bereidheid om kritisch naar je eigen gedrag te kijken en de moed om naar je kind te luisteren wat het je wil vertellen.

Ilse de Roos

Groningen
Door de boodschap van je kind te ontvangen en voelen, help je je kind en jezelf op een duurzame en liefdevolle manier. Het is dé weg naar rust, ontspanning en verbinding in je gezin en jezelf.

Gea Kerkstra

Uithuizen
Mensenkinderen zijn in mijn ogen een cadeau, een wonder. Al meer dan 30 jaar heb ik het voorrecht met hen te werken.

Carola Keizer

Heerhugowaard
Lieve ouders, kijk, luister en voel wat uw kind te vertellen heeft, evt. samen met een kindertolk. Het brengt uzelf en uw kind zoveel verder… 

Lindsay Jansen

Nuenen
Mijn manier van leven en mijn visie op het leven zijn gebaseerd op de holistische zienswijze. Dit houdt in dat ik geloof dat alles met elkaar in verbinding staat en een dieperliggende betekenis heeft.

Doré Hunter

Melissant
Blij verrast was ik toen ik de PresentChild methode tegen kwam. Met veel enthousiasme en verwondering heb ik de Training tot Kindertolk gevolgd zodat ik deze prachtige methode nu ook kan uitdragen.

Cécil Huijbens

Santpoort-Zuid
Ik vertaal de boodschap van jouw kind naar wat dat vertelt over jou en combineer dat, indien gewenst, met behandelingen uit de Holistische Gezondheidstherapie.

Genia van Hout

Uden
In mijn praktijk voor heelwording bied ik allerlei vormen van hulp aan mensen die op de een of andere manier vastlopen in hun leven en een zetje in de goede richting nodig hebben. En soms is het een f

Isabelle Hofstra-Plaatsman

Schipborg
Mijn vier kinderen waren/zijn levensgrote spiegels. Door dat zelf te ervaren kon ik de innerlijke processen van mensen die mijn hulp zochten goed begrijpen.

Daniëlle Vinkx

Berkel-Enschot – Tilburg
Kinderen volgen ons voorbeeld. Geef ze iets moois om na te doen!

Kelly De Vreese

Oostkamp
Al een aantal jaren bevestigt de PresentChild methode mijn gevoel en ervaring dat we met kinderen goud in onze handen hebben. Ze geven ons namelijk dagelijks  een schat aan informatie over onszelf.

Myriam van de Voort

Arendonk
“Als we iets in het kind willen veranderen, moeten we eerst onderzoeken en kijken of er niet iets is wat beter in onszelf kan worden veranderd” – C.G. Jung

Wilma Vroombout

Maassluis
De ervaring leert dat de ouder de boodschap die ik doorgeef van het kind als een geschenk ervaart. Maar het doet ook wat met mij om de schakel te mogen zijn tussen kind en ouder.

Janneke Hellendoorn

Wassenaar
Kindertolkconsulten geven diep inzicht, maar ook verwondering over het leven en de ouder/kind relatie, welke bijzonder mooi is en zoveel waarde in zich herbergt.

Emy Heijnen

Elsloo
In mijn werkzaamheden ga ik uit van een holistische visie. Met dat wat de ouder raakt, maak ik verbinding en ‘luister’ ik naar datgene waar je kind het zo moeilijk mee heeft.

Eeltje Heida

Nieuwehorne
De Training tot Kindertolk, volgens de PresentChildMethode, voelde voor mij als een schot in de roos: kinderen helpen en tegelijkertijd ook hun ouder(s). 

Martine Hamstra

Purmerend
Mijn verlangen is om een generatie op de wereld te zetten met een gezond zelfbeeld en kennis van de eigen waarde.

Anja de Haan

Drachten
Mijn missie is jou als ouder inzicht en tools te geven om het geluk in jezelf te vinden. Je uit de vicieuze cirkel te laten stappen en daarmee jezelf en je gezin positief te laten ontwikkelen.

Lisa Groot

Haarlem
Merk jij dat er spanningen leven, onrust of gedoe dat niet over lijkt te gaan, wat je er ook aan doet of zelfs voor laat? Help jij mee aan het bieden van een harmonieuze, warme plek aan (je) kind?

Hanneke van de Grint

Poortugaal
Waar word jij blij van in jouw wereld? Jezelf ont-moeten? Ik loop een tijdje met je mee!

Anne-Marie Gooren

Haarlem
Misschien doe jij, net als ik, ook zo hard je best om alles in goede banen te leiden. En wil je het als ouder heel erg goed doen. Maak je je soms zorgen om het gedrag van je kind.

Suzanne Bramante-van der Poel

Den Haag
In ons bonte gezin merk ik dagelijks hoe onze kinderen ons spiegelen. Hoeveel ze ons laten zien over wie wij zijn en wat er in ons speelt.

Silvia van den Bosch-van Uden

Vinkel
Ik vind het een hele grote eer om voortaan zelf mensen te mogen coachen en begeleiden in hún zoektocht naar hún antwoorden, met behulp van die o zo waardevolle PresentChild® Methode.

Madelon Gijsel-van Duijse

Goirle
De PresentChild methode® is een verrijking van mijn mogelijkheden als ergotherapeut. Het biedt mij een ingang om de onderliggende boodschap van het kind naar de ouder te vertalen.

Dina Franx

Lot -Beersel
Met de kindertolkmethodiek ga ik samen met jou aan de slag, om datgene wat jouw kind je toont te vertalen om dat onbewuste deel helder te krijgen.

Tessy Van Echelpoel

Retie
Elke dag krijgen we heel wat signalen van mensen in onze omgeving: van onze partner, (plus-) kinderen, ouders, vrienden, collega’s… Sommige signalen keren dikwijls terug en trekken onze aandacht.

Linda Elshof

Doesburg
Kinderen zijn onze grootste leraren. Zij spiegelen heel helder alle stukken in onszelf die nog niet vrij zijn.

Haike Van Dyck

Kalmthout
Ik heb leren zien en horen wat mijn zoon mij eigenlijk wilde vertellen, en ik ben zo in contact kunnen komen met wie ik echt ben, wat mijn echte behoeften zijn en waar mijn grenzen liggen.

Desirée van Draanen

Zierikzee
Elk gedrag en elke ziekte bij je kind dragen een boodschap in zich, zeker in deze tijd en zeker wanneer het jou erg raakt. Want als het jou zo raakt, dan is het ook van jou!

Carolien Flecijn

Hamme
Ik schenk jou en je kind een liefdevolle band met elkaar. Luister naar de boodschappen van je kind: ze doen alles om jou gelukkig te maken.

Ellen Küppers

Velddriel
Ik werd diep geraakt, toen tijdens een kindertolkgesprek tegen mij werd gezegd: – “Jouw zoon wil dat je geen sorry meer zegt voor dingen die je goed doet!”-  

Sanne Eva Sikken

Utrecht
Deze methode laat jou inzien wat jij diep van binnen weet. Ik hou je een spiegel voor.

Ilanda de Dood

Alkmaar
Ik blijf me verwonderen over de wijsheid en kracht van kinderen. Ze doen alles om hun ouders duidelijk te maken dat het nodig is om licht te laten schijnen op ‘blinde vlekken’ in hun leven. 

Daniëlle Roeland

Hasselt
Ik laat je de eigen wijsheid van jouw kind zien. Omdat ik naar jóuw verhaal luister, blijft je kind in de luwte.

Leentje Vander Straeten

Ternat
Achter het gedrag van kinderen gaan kijken, intrigeert mij enorm.  Ze voelen naadloos aan wat in ons leeft en reflecteren dat in hun gedrag.  Ze zijn als het ware onze spiegels.

Aagje van Os

Esch
Als kindertolk® en spiegeloog maak ik gebruik van de kennis die zich weerspiegelt in je verhaal. Wat jij mij vertelt onthuld al bepaalde patronen over jou en je relaties.

Anneke Dolstra

Marum
De PresentChild® methode heeft mij als mens verrijkt en antwoorden gegeven op voor mij belangrijke levensvragen. Hierdoor begreep ik mezelf beter, alsook mijn verleden en het kind in alle levensfasen.

Delfine Decaesteker

Maldegem
Tijdens mijn groeitraject werden mijn beide kinderen experten in het spiegelen van mijn blinde vlekken en pijnpunten.Hoe mooi is het als je kan leren hier anders naar te kijken?

Hade Cools

Lichtervelde
Ik help je graag beginnen waar je nu bent, om zo jouw toekomst te veranderen. Je bent welkom!

Geesje Dam

Leeuwarden
Waarom zou je voor mij kiezen als kindertolk? Ik heb ook de opleiding tot Luisterkindwerker gedaan, waarbij ik in gesprek ga met het onbewuste. Ik beschouw dat als een waardevolle aanvulling.

Eveline van Broekhoven-Donkers

Berkel-Enschot
Als kindertolk heb ik het vermogen om ouders verder te kunnen helpen. Zodat jij als ouder zelf de regie weer in eigen handen krijgt.

Vera ten Brink

Stolwijk
Ben jij benieuwd wat jouw kind je te vertellen heeft? Laat mij het gedrag en tekeningen vertalen, opdat jullie elkaar en jezelf weer verstaan. 

Désirée van der Borgh

Koudekerke
Toen ik de opleiding tot Kindertolk® ben gaan volgen viel ook het laatste puzzelstukje op zijn plaats. Deze methode staat als een huis; krachtig en kerntreffend.

Anke van der Bor

Velserbroek
Ik help ouders met een temperamentvol kind de verbinding met hun kind terug te vinden en/of te versterken. Ik ben ervan overtuigd dat niet alleen je kind, maar ook jij als ouder iets mag leren.

Angela Boeringa

Zelem
Tussen onze kinderen en ons innerlijk kind loopt een zielsdraad. Op een of andere manier stemmen kinderen zich af op ons trillingsniveau.

Marianne Bles

Utrecht
Als kindertolk kijk ik graag met je mee in de spiegel die je kind je voorhoudt en ben ik in staat het gedrag of de klachten van je kind als het ware te vertalen voor je.

Siska Blackaert

Oostkamp
Ik maak gezinnen gelukkig door te kindertolken en te luisteren. En zo breng ik rust in je gezin. 

Marleen Augusteyns

Wijnegem
Met de PresentChild methode kijken we meteen samen met de moedige ouders door een andere bril dan we gewoon zijn. Het kind toont een probleem waar we als ouders iets mee kunnen doen.

Karin Bartelds

Zuidlaren
Direct naar de kern van het probleem. Zo zou ik de methodiek van Present Child omschrijven. Je kind is als een spiegel die je voorgehouden wordt; het reageert direct op jouw gedrag en emoties.

Hariëtte Bannink

Utrecht
oor niet alleen naar het kind maar ook naar het familiesysteem te kijken, kun je al veel bereiken. Maar PresentChild geeft mij dé tool om met ouders echt tot de kern van het probleem te komen.

Henriëtte Bannink

De Bilt
Door niet alleen naar het kind maar ook naar het familiesysteem te kijken, kun je al veel bereiken. Maar PresentChild geeft mij dé tool om met ouders echt tot de kern van het probleem te komen.

Angelique Damhuis

Almelo
Om bewust te blijven kijk ik om me heen, blijf ik leren van het leven en over mezelf vooral via mijn twee prachtige dochters en mijn wijze, spiegelende echtgenoot.

Arlette Berkouwer

Leerdam
Mijn naam is Arlette Berkouwer en ik werk al 15 jaar als Kindertolk & coach- en EMDR-therapeut. PresentChild heeft mij zoveel geleerd wat ik met geen andere methode ooit had kunnen leren.

Anke Zegers

Lent
Kinderen kijken dwars door hun ouders heen. Glashelder spiegelen ze, jou als ouder iets, met hun gedrag, spel, (leer)ontwikkeling, lichamelijke klacht(en), op gebied van eten, slapen of zindelijkheid.

Beatine Biesheuvel

Waalwijk
Ik ben Beatine, moeder van 2 kinderen. Zij leren ze mij (nog steeds!) te kijken naar mijzelf, wat ik nog op kan schonen bij mijzelf, zodat ik meer en meer mezelf word, bij mijzelf kan zijn en blijven.

Sylvia Kooijmans

Bergen
Mijn naam is Sylvia Kooijmans..

Jean Thompson

Velden
Door de puurheid van kinderen worden thema’s in je eigen gedrag zichtbaar die je eerder niet kon zien.

Maureen de Groot

Amstelveen
Wanneer je kind het moeilijk heeft, bijvoorbeeld onzeker is, of zich onaangenaam gedraagt, niet in het onderwijssysteem past of vaak ziek is, kan dat veel zorgen geven.

Muriël Pernot

Sittard-Geleen
Je kind kan jou diep raken in liefde, maar ook in angsten, ergernissen en zorgen. Elk kind heeft een unieke levensvraag waar de omgeving versterkend of beperkend op inwerkt.

Bowinneth (Bo) Phem

Breda
Mijn naam is Bo, ik ben opgeleid tot psycholoog en ben ook kindertolk. De PresentChild Methode vind ik een prachtige en krachtige benadering voor het welzijn van ouders en hun kinderen.

Annette Boer

Bergambacht
Ik ben Annette Boer. Via mijn praktijk Vitapuur help ik mensen-kinderen weer bij hun kern te komen. Een van de methodes daarbij is het kado van Present Child.

Elise te Woerd

Hall
Ik hou van kinderen. Ik hou van hun openheid en eerlijkheid en onbevooroordeeld kijken naar de wereld.

Iris Schilperoord

Middelburg
Het boek ‘Het Fluisterkind’ van Janita Venema kwam op mijn pad. Ik werd er meteen door geraakt omdat het zo aansluit bij hoe ik zelf in het leven sta.

Marije Schellekens-Lamers

Sint-Michielsgestel
Ik geloof dat mijn kinderen mij iets vertellen met hun gedrag. Dat ze alle vertrouwen in mij hebben, als moeder, als mens. Zelfs als ik dat niet heb.

Corrie Geuze

Amersfoort
Hallo, ik ben Corrie. Ik ben Kindertolk geworden, omdat ik op het kinderdagverblijf, waar ik werk, veel kinderen met “probleemgedrag” tegenkom.

Marianne Luijk

Wijk bij Duurstede
De PresentChild methode is hierbij een verrijking in mijn begeleiding van ouders. Via deze methode kan ik ouders nog beter laten voelen en begrijpen wat hun kind hen eigenlijk (de spiegel) laat zien.

Janita Venema

Leeuwarden
Er was eens een jongetje van vier die zijn moeder (dat ben ik) een levensles vertelde …

Marga Huis in ‘t Veld

Kaatsheuvel
Te lang blijven ouders in hetzelfde negatieve cirkeltje hangen. Door ze met andere ogen naar dezelfde situatie en hun kind te laten kijken, kan dat heel snel doorbroken worden.

Boukje Wiersma

Leeuwarden
Door een kindertolktraject kan er veel ten goede veranderen in een gezin. Dat cadeau geef ik graag alle vaders en moeders die worstelen met lastig of onbegrepen gedrag van hun kind.

Els Brakman

Utrecht
Ik dacht vroeger… als ik pedagoog ben kan ik ouders helpen bij de opvoeding van hun kind. Dit bleek maar ten dele waar.

Evelien van Dasselaar

Amersfoort
Mijn naam is Evelien van Dasselaar. Ik ben moeder van 3 volwassen dochters. Behalve Kindercoach en Rots en Water trainer ben ik sinds 2014 ook Kindertolk.

Christel Lesscher

Borne
Kinderen zijn zo puur en laten ons (ouders) levenslessen zien door middel van hun gedrag en ontwikkeling. Middels het kindertolken help ik het kind èn de ouder!

Rian van Wel

Deurne
Mijn naam is Rian van Wel, ik ben 46 jaar en ben de trotse moeder van twee eigenwijze pubers van 16 en 18 jaar die me dagelijks genadeloos de welbekende  spiegel voorhouden.

Ilse van Stiphout-Verpalen

Hoofddorp
Ik geloof in de puurheid van kinderen. In deze puurheid laten ze onder andere door middel van gedrag zien hoe het met jou gaat.

Griet Goetschalckx

Essen
Ik vond de kracht om pijnlijke verhalen die diep in mij leefden te delen, het werd me helemaal eigen. Maar dat was ooit anders.

Shelley Ensink

Dalfsen
Wanneer je in verbinding staat met je hart en durft te vertrouwen op jezelf dan weet je dat je van waarde bent!

Janine Strik

Zwolle
Ik help moeders die zich zorgen maken over hun kind met het ontdekken en versterken van hun eigen moedergevoel, oerkracht en intuïtie (en hier op leren te vertrouwen).

Diane Kokkeler

Denekamp
De vertaling van het gedrag uit je omgeving (kinderen, partner, collega’s, etcetera) kunnen we in mijn coachpraktijk niet alleen met woorden ontdekken, maar ook in beweging.

Janine Strik

Hattem
Ik help moeders die zich zorgen maken over hun kind met het ontdekken en versterken van hun eigen moedergevoel, oerkracht en intuïtie (en hier op leren te vertrouwen).

Sonja Hes-Dekker

Alkmaar
Geraakt… Een paar jaar terug nog keek ik heel anders naar het gedrag van mijn kinderen. Mijn zoon had ik onbewust een stempel gegeven.

Tessa Dillerop

Dronten
Opvoeden en opgroeien is niet altijd makkelijk. Ik, Tessa Dillerop, pedagoog, kindertolk® en opgroeicoach, ervaar dat zelf nog regelmatig.

Brigitte Peeters

Nuenen
Onze ziel, onze kern vinden we vaak moeilijk om te (be)grijpen. Het lijkt haast een soort ‘verborgen taal’ of ‘code’ die we moeten ontcijferen. Wat zien we achter die blinde vlek?

Karina Bliek

Schiedam
Als kindertolk inspireer ik mensen graag om dieper te kijken naar het gedrag van een kind. Alle gedrag is namelijk logisch en werkt als een heldere spiegel voor de ander.

Frieda Verhage

Alphen aan den Rijn
Naast gecertificeerd Kindertolk ben ik werkzaam als transformationeel coach en trainer. Ik ben daarnaast moeder van een zoon en vanaf zijn geboorte is hij een grote spiegel voor me geweest.

Ingrid van Kollenburg

Oirschot
Al sinds 2018 mag ik ouders met zorgen/problemen rondom hun kind begeleiden op de meest magische reis.

Janneke Stek

Schijndel
Als onze kinderen iets doen wat ons raakt, dan is het ook van ons. Ze spiegelen een deel van ons dat gezien mag gaan worden. 

Boukje Nienke Abma

Sneek
“Jouw dochter wil niets liever dan dat jij goed in je vel zit en gelukkig bent!” Wat gaf deze opmerking van Janita mij veel ruimte in mijzelf.

Marie-Rose Kuypers-Laurensse

Druten
Op het moment dat je deze site bekijkt en zoekt naar een oplossing voor jouw zoon of dochter, wens ik je toe dat je dit mooie nieuwe pad gaat belopen.

Yvonne Kool

Zelhem
Vanaf het eerste moment in mijn opleiding tot Kindertolk, was er een diepe blijdschap van herkenning; al mijn kennis, ervaring en dieper weten kwam