Je wilt graag als kindertolk werken om gezinnen, kinderen en hun opvoeders te helpen. We bieden drie producten aan om dat doel te bereiken. Afhankelijk van je achtergrond, bepalen we in overleg met jou waar je instroomt.

1. Als je al coach, hulpverlener, therapeut, genezer o.i.d. bent dan kun je middels de eenjarige Training tot Kindertolk opgeleid worden om als kindertolk te gaan werken. Een prachtig beroep waarbij je een heel gezin vooruit helpt m.b.v. één kind waarmee iets aan de hand is.

2. Voor degenen die deze achtergrond missen, bieden we de vooropleiding 'Anderen leren begeleiden' aan. Deze training sluit naadloos aan op de Training tot Kindertolk; het geeft je de tools om anderen te begeleiden bij datgene dat zij in hun leven tegen komen. Deze training richt zich op het aanleren van coachingsvaardigheden en procesbegeleiding middels diverse interventies.

3. Als je anderen wilt begeleiden is persoonlijke bewustwording een voorwaarde. Heb je nog weinig aan jouw persoonlijke bewustwording gedaan, dan raden we je aan om met de cursus 'Zelfbewustzijn als start' te beginnen. Je bent namelijk zelf het instrument waarmee je - in verbinding met de ander - werkt. Zelfbewustzijn is de basis voor je handelen.