Op veler verzoek hebben wij voor het aankomende jaar 4 supervisiedagen ingepland in Baarn, namelijk op:
- 17 november;
- 26 januari;
- 1 maart;
- 17 mei. 
 
De dagen worden georganiseerd voor gediplomeerde Kindertolken, waarin het bespreken van casuïstiek en een verdieping op het vertalen centraal zullen staan. Natuurlijk is er ook ruimte om andere vragen in te brengen die een relatie hebben met jouw werk als Kindertolk. En hoe fijn is het om hierin te verbinden met collega Kindertolken. 
De groepen zullen uit 8-10 deelnemers bestaan, waardoor er voldoende ruimte is voor een ieder om persoonlijke vragen in te brengen. 

Kosten: 165 euro per dag, mocht je je inschrijven voor tenminste 3 dagen dan zullen de kosten 150 euro per dag zijn. 

Opgave: info@presentchild.com


Een opstelling is een waardevol instrument om mee te werken als Kindertolk. Deze methodiek die afkomstig is uit het systemische werk maakt onbewuste familiepatronen zichtbaar. Het helpt de ouder(s) om in beweging te komen, zodat het kind zich uiteindelijk ook vrij(er) kan gaan bewegen.

Wat leer je in deze 2-daagse nascholing speciaal voor Kindertolken?
Je leert hoe je een opstelling begeleidt.
Wat je innerlijke houding is als opsteller en te vertrouwen op het wetende veld. Waar je op let voorafgaand, tijdens en na een opstelling en welke systemische zinnen kun je in een opstelling inzetten.
Waarnemen door de systemische bril.
Je krijgt kennis over de systemische wetten, de systemische werkwoorden en de fenomenologische principes van opstellingen. Ook de gemaakte vertaling leer je te bekijken door de systemische bril.

Het opstellen van de innerlijke delen.
Je leert welke vormen van opstellingen er zijn en hoe je dit als Kindertolk in kunt zetten voor 1-op-1 begeleiding. Ook leer je op welke manieren je de innerlijke delen vanuit het Kindertolken kunt opstellen.  

Je gaat in deze nascholing zelf ervaren hoe een opstelling werkt en hoe je deze begeleid. Je krijgt inzicht in je eigen patronen als Kindertolk. Deze nascholing is voor iedereen die graag de verdieping in zichzelf en als Kindertolk op willen zoeken en interesse heeft in deze waardevolle systemische werkvorm!

Onder leiding van Marga Huis in 't Veld

Locatie: Baarn
Datum: 20 & 21 oktober
Kosten: 395,- incl. lunch

Opgave: info@presentchild.com


In deze tweedaagse bijscholing gaan we in op de werking van lichaam en geest. We maken een reis door de chakra’s waardoor jouw energie gaat stromen. We verdiepen ons op de effecten van verschillende technieken uit yoga, mindfulness en energetisch werk welke kunnen bijdragen aan ontspanning en de levensenergie.
 
Levensenergie is de essentie van al het leven. Hoe meer levensenergie, hoe meer daadkracht je hebt om de dingen te bereiken die je wilt. Wanneer de levensenergie stagneert, ontstaan er klachten. Veel mensen leven vanuit ‘het hoofd’ en vergeten om te voelen. Als je het contact verliest met je lichaam, verlies je het contact met jezelf en je ‘ware’ ik.
 
Je krijgt praktische tools en handvatten die je kunt gebruiken voor jezelf en natuurlijk ook in het coachen met anderen. Vooral ouders hebben vaak veel ballen hoog te houden en ervaren veel stress. Hoe mooi is het als je jouw cliënt weer contact kunt laten maken met zijn of haar lijf. En misschien kun je zelf ook wel wat innerlijke rust, vitaliteit, vreugde en stralende gezondheid gebruiken?
 
Een heerlijke 2 dagen waarin je bruist, je hart opent en je geest tot rust brengt.
Je overnacht op deze fantastische lokatie, geheel verzorgt met ontbijt, lunch & diner.
Doe je mee?

Onder leiding van Marianne Luijk.

Locatie: Waaldijk 15, Dreumel
Datum: 3 & 4 november
Kosten: 495,- incl. overnachting, ontbijt, lunch & diner

Opgave: info@presentchild.com