Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op. Er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, spiegelcoach, gedragsvertaler, B-One-Wortelwerker

Als moeder van een dochter die matig verstandelijk beperkt is, wat ooit een straf was is nu een groot geschenk uit de hemel.

Ik was indertijd een jonge moeder van 19 jaar en mijn kind had volgens de specialisten karaktermoeilijkheden. Ik wist niet wat dat betekende. Ik had geen steun of raad om met mijn kind goed om te gaan. Toen ze zeven jaar was, kwam het verdict, ze kon nooit zelfstandig worden. Jaren en jaren zijn voorbij gegaan, mijn dochter heeft ups en downs gekend samen met mij. 

Van sociale assistenten, psychologen, psychiaters, therapeuten, boeken, opleidingen, ik was altijd op zoek. Ik holde altijd achteraan want als ik dacht dat ik haar begreep dan kwam er een nieuwe uitdaging tevoorschijn.

Ik bleef blind totdat de Training tot Kindertolk mij wakker maakte. Ik ben door allerlei fases van mijn leven gegaan en kwam uit op mijn beperkingen. Onbewust! Ze werden stuk voor stuk bewust en helder gemaakt. Haar gedrag en stemmingswisselingen waren mijn spiegels! De puzzel stukjes vanaf mijn kinderjaren passen in mekaar!

Mijn enthousiasme in het bijleren van nieuwe tools waarvoor ik telkens het proefkonijn was/ben. Samen met mijn levensuitdagingen durf ik mezelf een Ervarings Deskundige noemen. Nood aan een luisterend oor! Dat is de eerste stap om aan de slag te gaan. De S.A.M. methode of B-One wortelwerker brengen je naar je kern. Met vallen en opstaan is mijn zwakte een sterke kwaliteit geworden! Mijn beoordelingen van cliënten zijn zo lovend en dat geeft mij vleugels om zoekers te helpen.  

Ik heet U graag Welkom. Coach en Kindertolk ‘Nadine’