Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op. Er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, spiegelcoach, gedragsvertaler, B-One-Wortelwerker

Mijn waargebeurde verhaal!                                               

Ik was een jonge moeder van 19 jaar, mijn dochter werd geboren met een matig tot ernstig verstandelijke beperking. Wat in de jaren zeventig niet dadelijk bevestigd kon worden. We werden van de muur naar het kastje gestuurd, vele jaren op zoek naar een antwoord “wat heeft ons kind?” Toen zij bijna zeven jaar was kregen we het verdikt. Nooit zelfstandig kunnen leven, ze zal altijd begeleiding nodig hebben. Een zoektocht volgde, waarin vertrouwen, veiligheid en liefdevolle hartverbinding heel belangrijk waren om gezond en wel een optimaal leven te hebben vanuit haar natuuurlijke bron. "Kunnen zijn wie ze echt wil zijn!" 

Van sociale assistenten, psychologen, psychiaters, therapeuten, boeken, opleidingen, ik was altijd op zoek. Ik holde altijd achteraan, want als ik dacht dat ik haar begreep dan kwam er een nieuwe uitdaging tevoorschijn. Ik bleef vallen en opstaan, maar ik gaf niet op totdat de Training tot Kindertolk mij wakker maakte. Ik ben door allerlei fases van mijn leven gegaan en kwam uit op mijn beperkingen. Onbewust! Ze werden stuk voor stuk bewust en helder gemaakt. Haar gedrag en stemmingswisselingen waren mijn spiegels! De puzzelstukjes vanaf mijn kinderjaren pasten in mekaar! Zij kwam op de wereld om mijn lessen te leren!

Wij begonnen te klimmen op de berg en staan nu na negenenveertig jaar te genieten van de horizon, hoe de zon opkomt en ondergaat. Gelukkig van de kleine dingen, samen! Gewoon mogen Zijn!

Ik ben zeer dankbaar en beschouw ons leven samen als één groot geschenk uit de hemel!

Mijn enthousiasme in het bijleren van nieuwe perspectieven heeft ons compleet gemaakt dankzij de sturing van mijn zielenopdracht. Wij hebben een plan als we op de wereld komen. Mijn dochter leerde me zoeken, de ‘waaromvraag’ stellen naar het vinden van het juiste antwoord. Verbindingen leggen vanuit de juiste communicatie in balans zijn.

Ik, Nadine Smets, coach en begeleidt mensen die: vastzitten in pijnen, angsten, verdriet, boosheid, schuld. ** Door niet gezien, gehoord of erkend te worden. ** Niet mogen zijn wie je echt bent of wilt, niet begrepen worden waardoor je onzeker in een laag zelfbeeld blijft vastzitten. ** Geïsoleerd, een muur rond je bouwt om je veilig te voelen. ** Voel je hierin een gelijkenis, raakt het je? 

Mijn beoordelingen van cliënten zijn zo lovend en dat geeft mij vleugels. Zoekers leren ‘houden van zichzelf’ Ken je zwakke schakel, want daarin liggen de grootste Kwaliteiten!

Als Ervarings Deskundige heet ik zowel kinderen als volwassenen van harte Welkom!

Spiegelcoach-Gedragsvertaler-Kindertolk ‘Nadine’

Altijd op afspraak!

coach.waaromvraag@hotmail.com                          

gsm. 0476691942

Auteur van mijn waargebeurde verhaal:

Waarom ik ‘anders’ ben, uitgegeven door StoryLand. Vanaf maart 2022 in de handel te koop! 

Over het moeilijke leven doorheen vijfenzestig jaar. Hoe mijn levenslijn vele opleidingen volgde, waaronder ook PresentChild. Kindertolk gaf me veel inzichten, mijn dochter kreeg wortels, ik kreeg vleugels. Zij hielp mij om er samen beter van te worden!