Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op. Er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, docent voortgezet onderwijs (biologie), integraal leefstijl- en vitaliteitscoach ( lid BLCN), klassieke homeopaat en Voedingskundige Wageningen Universiteit.

Met ‘de ingrediënten’ kindertolk, docent voortgezet onderwijs (biologie), integraal leefstijl- en vitaliteitscoach ( lid BLCN), klassiek homeopaat en Voedingskundige Wageningen Universiteit wil ik invulling geven aan mijn missie: Een positieve bijdrage leveren aan welzijn, groei, ontwikkeling en bewustwordingsprocessen van mensen, ten behoeve van een liefde- en respectvolle samen-leving van mens, dier en natuur/ de aarde.

Ik ben werkzaam geweest in reguliere en complementaire werkvelden met betrekking tot mens en gezondheid; ik had werk in de geneesmiddelen branche en samenlopend met een persoonlijke ervaring op het gebied van ziekte ( en gezondheid) sloeg ik een andere weg in. Namelijk die van klassiek homeopaat en daarmee een holistische benadering van ziekte. Een benadering, met aandacht voor de oorzaak van de ziekte én voor  álle aspecten van  het mens-zijn. Ook als  integraal  leefstijl-en vitaliteitscoach richt ik mij op het verbeteren van gezondheid , met oog voor ‘hart en ziel’, hoofd en lichaam’.

Als docent biologie aan een middelbare school geniet ik van het contact met leerlingen. Ik zie ze in hun verscheidenheid, ik zie hoe ze hun best proberen te doen om uit het leven te halen wat er in zit. Ouders wensen het beste voor hun kind, maar kinderen wensen ook écht het beste voor hun ouders, zeker ook bezien vanuit het 'schoolse leven'. Op school wordt er veel aan gedaan om kinderen te ondersteunen op deze weg. Ik zie echter ook hoe de obstakels die kinderen ervaren op school, door wie ze zijn, door hoe ze 'leren', door hoe ze bewegen en hoe ze zich gedragen in en buiten school, mooie boodschappen in zich hebben voor hun ouders/opvoeders en docenten. Ik wil kinderen én hun ouders/opvoeders helpen bij het vertalen van die boodschappen, opdat alle betrokkenen een harmonieuzer, liefdevoller en waardevoller leven kunnen leiden.