Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op! Er zijn er dus heel erg veel! Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, docent voortgezet onderwijs (biologie), kennis van klassieke homeopathie (6 jarige opleiding bij de School voor Homeopathie te Amersfoort) en voeding (Landbouwuniversiteit Wageningen)

Als docent biologie aan een middelbare school geniet ik van het contact met leerlingen. Ik zie ze in hun verscheidenheid, ik zie hoe ze hun best proberen te doen om uit het leven te halen wat er in zit. Ouders wensen het beste voor hun kind,maar kinderen wensen ook écht het beste voor hun ouders, zeker ook bezien vanuit het 'schoolse leven'. Op school wordt er veel aan gedaan om kinderen te ondersteunen op deze weg. Ik zie echter ook hoe de obstakels die kinderen ervaren op school, door wie ze zijn, door hoe ze 'leren' door hoe ze bewegen en hoe ze zich gedragen mooie boodschappen in zich hebben voor hun ouders/opvoeders en docenten. Ik wil kinderen én hun ouders/opvoeders helpen bij het vertalen van die boodschappen, opdat alle betrokkenen  een harmonieuzer, liefdevoller en waardevoller leven kunnen leiden.