Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op. Er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, coach voor kinderen én opvoeders

Sinds ik zelf moeder ben is er nogal veel veranderd in mijn leven en dat zullen alle opvoeders kunnen bevestigen. We lachen en genieten, maar soms kan je je kind wel “achter het behang plakken” of weet je niet meer wat je moet doen. Je zit vast. Dat had ik dus ook. Zo kwam ik in aanraking met kindertolken.
 
Wauw kan ik alleen maar zeggen, het heeft mij als moeder zo veel geleerd. Wat zou het mooi zijn dit met andere opvoeders te kunnen delen, dacht ik gelijk. Dus ging ik naast het kindercoachen met deze methode aan de slag in mijn eigen praktijk DIKOcoaching.

Reactie van een moeder na begeleiding door mij: “Diane, je hebt me iets laten zien, via mijn kinderen, waardevolle boodschappen heb je mij meegegeven. Daarnaast heb je mij mezelf laten zien. Mijn leven en dat van mijn kinderen is positief veranderd. Bedankt.”

Wil jij dit ook ervaren? Kijk dan voor meer informatie op mijn site, www.dikocoaching.nl.