Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op. Er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, coach en trainer

“Out of your comfort zone to find a new beginning” 

Na jarenlang volwassencoach en trainer te zijn geweest richt ik me nu ook op kinderen en hun opvoeders. Sinds ik zelf moeder ben is er nogal veel veranderd in mijn leven en dat zullen alle opvoeders kunnen bevestigen. 

We lachen en genieten, maar soms kan je je kind wel “achter het behang plakken” of weet je niet meer wat je moet doen. Je zit vast. Dat had ik dus ook. Zo kwam ik in aanraking met kindertolken.
 
Ik heb de opleiding tot kindertolk gevolgd naast mijn kindercoach opleiding. Wauw kan ik alleen maar zeggen, beide opleidingen hebben mij als moeder en coach veel geleerd. Dit zou ik graag met andere opvoeders delen. 

Zoals een cliënt tegen mij zei: “Diane, je hebt me iets laten zien, via mijn kinderen, waardevolle boodschappen heb je mij meegegeven. Daarnaast heb je mij, mezelf laten zien. Mijn leven is veranderd. Bedankt.”

DIKOcoaching
Omdat kinderen gezien en gehoord mogen worden en jij als opvoeder ook!