Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op. Er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk, Holistisch Coach

Mijn verhaal
Het gaat niet lekker, met mezelf, mijn gezin en mijn kinderen. Ik voel het, ik zie het, maar ik weet niet wat ik er aan kan doen. Ik was verdrietig en in de war. Mijn omslagpunt om met mezelf aan de slag te gaan kwam toen mijn dochter Esmée op een avond zei dat ze ongelukkig was. Mijn hart brak. Ik was intens verdrietig en alle alarmbellen gingen af. Ik moet haar helpen, maar hoe? Na een eerste poging via school en het reguliere systeem kreeg ik de tip om eens naar een kindertolk te gaan.

Je kind is een spiegel
Bij de kindertolk kreeg ik het inzicht dat Esmée mij aan het spiegelen is, ze geeft mij haar energie, om mij maar zo gelukkig mogelijk te maken. Hierdoor houdt ze te weinig voor zichzelf over, zodat zijzelf onzeker, angstig en juist ongelukkig wordt. Dit kan toch niet de bedoeling zijn en moet anders. Ik moest met mezelf aan de slag om zelf gelukkig en ontspannen te worden, daar ligt de sleutel!

Het geluk zit in jezelf
Dus als ik met mezelf aan de slag ga zal het met Esmée goed gaan? De weken die volgden zorgden voor bijzondere momenten. Een fusie waardoor mijn functie kwam te vervallen, een training familieopstellingen, Holistisch Coachen, een leiderschapstraining die inzicht gaf in bewust leven en vervolgens een Business Coaching die het zetje heeft gegeven om de Gelukkige Ouder te starten. Ik weet nu weer wie ik ben, wat ik wil en wat mij gelukkig maakt. Het gaat goed, en met Esmée en mijn gezin ook. Nu weet ik dat als ik mijn kinderen zie worstelen of ik zelf klachten heb, ik even tijd moet nemen voor mezelf. Hoe zit ik zelf in mijn vel?

Gun jezelf de rust en ruimte, leef gelukkig!
Mijn missie is jou als ouder inzicht en tools te geven om weer het geluk in jezelf te vinden. Je uit de vicieuze cirkel te laten stappen en daarmee niet alleen jezelf, maar ook je gezin positief te laten ontwikkelen. Want je kinderen gelukkig zien en ze zien ontwikkelen naar gelukkige mensen, dat is natuurlijk uiteindelijk wat we allemaal graag willen!  Voor mij was dit dé aanleiding om zelf kindertolk te gaan worden. De inzichten die ik heb mogen ontvangen zijn voor mij en mijn gezin zo belangrijk geweest. Deze inzichten mag ik nu ook aan andere ouders geven.

Als werkende moeder wordt er veel van je gevraagd. Je bent het centrale middelpunt van het gezin en hebt daarnaast ook op je werk ambities. De ballen in de lucht houden, het gaat zijn gangetje en de tijd raast voorbij! Wil jij uit deze vicieuze cirkel stappen en bewust en gelukkig leven? Neem dan vandaag nog contact met me op!