Mijn naam is Suzanne Bramante: moeder van een zoon en stiefmoeder van de drie prachtige kinderen van mijn man Alberto.

Mijn verhaal gaat, zoals dat van velen anderen, over de weg van het hoofd naar het hart. En over de weg van buiten naar binnen. Het is niet altijd een makkelijke weg. We komen er vele obstakels en uitdagingen tegen. Maar oh, wat voelt het krachtig en vervullend om de weg van het hart te bewandelen. Om het leven echt te léven.

Toen ik in 2015 zelf de Training tot Kindertolk volgde, kwam ik erachter dat een groot deel van mij nog aan het óverleven was. Ik kwam erachter dat de wereld om me heen mijn spiegel was en dat mijn zoon Jacopo (toen 1,5 jaar oud), maar ook mijn stiefkinderen, mij van alles lieten zien over wat er in mij leefde. Ik leerde delen van mezelf kennen die ik voor mezelf verstopt had. Het was een prachtig groeiproces voor mij en daarmee ook voor mijn gezin.

In mijn coaching in mijn praktijk 'Waar het hart vol van is' neem ik naast mijn persoonlijke groeiprocessen en ervaringen als (stief)moeder en ondernemer, mijn kennis en kunde op het gebied van systemisch werk (familieopstellingen), NLP, regressie- en emotie-therapie mee. Ik ben daarnaast gespecialiseerd in het samengestelde gezin.

Samen met Marga Huis in ’t Veld geef ik met heel veel plezier de opleiding ‘Coachende vaardigheden voor kindertolken’. Ik leer er zelf ook weer ontzettend veel van en geniet van de interactie met de studenten en van het volgen en begeleiden van hun processen. 

Suzanne's expertise en achtergrond:

  • Kindertolk
  • Siefplancoach
  • Systemisch opsteller
  • Systemisch coach
  • Reiki master
  • Journey practitioner